-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TolgaYılmaz amin hocam. Beni hedef almadığınızı biliyorum sadece fikrimi belirttim. Woocommerce bir plugin, wordpress bir script ve wordpresse genel olarak bakarsak; prestashop tamamen e ticaret sistemlerine özel olarak kurulmuş yapımcıları arasında Türk bulunduran bir scripttir... Dikkate alın lütfen, prestashop zaten başlıbaşına e ticaret için. Woocommerce dediğiniz şey wordpress plugini. vesselam,iyi forumlar.
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Zamanında presta kurup girmiştim piyasaya ( paket satış ) 0 bilgi ile araştıra araştıra, düşe kalka kurmuştum siteyi. Hemde sanal posu, ıvırı zıvırı her şeyi ile birlikte.
O zamanlar bana 2000 lira gibi bir fiyat çeken kişiye minnettarım. Sayesinde öğrendik... :)
Maliyetimin ne olduğunu yazmayı unutmuşum. O zamanlar sadece domain+host masrafım olmuştu, free teması bile şimdiki birçok paket satış scriptinden iyiydi.
Selam olsun o günlere...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Heisenberg0133 bu işler böyle hocam en iyisini yapmışsın, 2000 lira gibi fiyat çeken adamı okeylemeyeceksin. Çok uçurmuşlar piyasayı. Tabi yazılımdan yazılıma fark var ama presta ile giren adamın cebinden 2k çıkması zor,her önüne gelen pahalı modülü kurmassa tabi
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci, FreeLance Developer
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tavsiyem, shopify kullanmanız yönünde. Ayda 90₺ gibi bir abonelik ücreti var. Pos için de iyzico, payU, paytr sanal posları kullanabilirsiniz. Maliyeti size 90 + domain ücreti olur. En azından başlangıçta bu yolu seçmenizde fayda var. Para kazanma hedefiniz varsa, vergi mükellefi olmayı unutmayın. Büyük cezalar yersiniz aksi durumda.
Ekleme: Eğer e-ticaret konusunda kararlıysanız, url ve sistem değişikliği SEO konusunda zarar vereceği için baştan iyi karar vermekte fayda var. Hatırlatma için @respections 'a teşekkürler.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bu işin minimum değeri 5 bin tl olmalı , ülkemizde domain + 1 yıllık hosting + e ticaret scriptini 100 tl'ede bulursunuz ama sonra sıkıntılar patlak vermeye başlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com