[COLOR=#B8312F][SIZE=5]Domainine kadar her şeyi açık açık yazıyorum, lütfen pm istemeyin ciddi arkadaşlar sadece teklifini yapsın.[/SIZE][/COLOR]

Site adresi: Üst resimde verilmiştir.
Site İçin İstenilen Fiyat: Teklif Usülü
Sitenin aylık getirisi: Adsense deneme amaçlı gelişi güzel konulmuştur çalışma yapılmamıştır Günlük 1-3 TL.[COLOR=#B8312F](Adsense kazancı kaç kaç deyip durmayın hiç anlamadığım bir iş çalışma yaptırmadım direk responsive reklamları koydum geçtim kazanç budur)[/COLOR]
Sitenin açılış tarihi: Ağustos 2017.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Her şey İle İlgili Fiyat Bilgi Sitesi.
Günlük hit sayısı: 400- 30K
Ziyaretçi kaynağı: %90 Google - %10 Diğer.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Domain yeni 1 yıl uzatılmıştır.

Siteyi marketim varken açmıştım aklınıza gelebilcek her şeyin fiyatını siteye ekleyebilirsiniz Jenerik Domaine sahiptir. İlgilenildiği taktirde şöyle olur böyle olur demeyeceğim aşağıdaki grafiklere bakarsanız 0 ilgi 0 seo ile 30 k hit aldı sabit şekilde günlük 400 - 2000 civarı hiti vardır. Sitedeki tüm makaleler özgündür.
**Bot hakkında: Türkiye'nin önde gelen sitelerinin birinden akıllı telefon, tv, motorsiklet, araba, beyaz eşya vb. özellikleri tablo ve fiyatları ile birlikte bir bot yardımı ile çekilmektedir. (forum üzerinden bir arkadaşa özel olarak piyasanın en çok bilinen telefon, tv vb. cihazların özellikleri ve fiyatlarının bulunduğu sitenin botu yaptırıldı botta siteye özel olarak çekilip istediğiniz zaman eklediğiniz ürünlerin sadece n11, hb, gg fiyatlarını güncelleyebiliyorsunuz.)

Sitenin adsense kazancı düşüktür çünkü hiçbir çalışma veya reklam yerleşimi yapılmadı, hangi konuyu eklersem ekleyim özgün olduktan sonra kesinlikle ilk 3 sayfaya girmektedir ki çoğu konusunda da ilk sayfadadır ve sitede makale ve konu oldukça azdır uğraşamıyorum, yazdırdığım bot yarı manueldir tek tek istediğiniz ürünleri ekleyip daha sonra tek tıklama ile ürünlerin fiyatlarını güncelleyebiliyoruz sadece bot için 1000 tl para verdim tüm ince optimizasyonları tamamlandı botun şuanda bu botu yaptırmak isteseniz bile minimum 1500 liranızı isterler. Domain ise marka olacak bir domaindir benim yeteneklerimi ve maddiyatımı aştığı için ilerletemiyorum. Örneğin domainden üretilebilecek işler ucakbileti.*******.co vs vs yada yüklü bir yatırımla akakçe epey cimri gibi sitelere ciddi rakip olabilir.