-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba;
Bir wordpress blogumda giriş yapmak için gerekli bilgileri girmeme rağmen giriş yapamıyorum. Yanlış bilgileri girdiğimi söylüyor. Bilgilerin doğru olduğundan eminim. Şifremi unuttum dediğimde kullanıcı adını yazıyorum böyle bir kullanıcı yok diyor. Oysa bloga girip baktığımda yazar ismi görünüyor. Son yazıyı yazan benim nasıl öyle bir kullanıcı olmuyor anlamış değilim. E-postamıda tanımıyor.
Bu wordpress kaynaklı bir sorun mu? Hacklendim mi? Cpanele erişebiliyorum. Yedekten geri yüklemeyi denedim değişen birşey yok sanırım zaman alacak ya da yükleyemedim. Neler yapmalıyım? Hacklendiysem cpanelden dosyalara erişip şu anki adminin kim olduğunu görebilir miyim? Sorunu nasıl çözebilirim? Güvenlik önlemlerini nasıl arttırırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sorunu bende birkaç defa yaşadım. Bu sorunun nedeni zararlı yazılım. Hiçbir şey yokken hergün girdiğiniz şifrenizi kabul etmiyorsa zararlı yazılımdan kaynaklanıyordur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben şöyle çözdüm. Ftp girdim config.php dosyasının yedeğini alıp. Sildim ve tekrar aynı dosyayı attım.
isodmin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Waiter / Writer / Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bahsettiğin şey %80 şifreni ele geçiren bir korsan tarafından yapıldığını gösteriyor. Siteyi yayımdan kaldır ve bu sorunu yaşamadığın bir tarihe geri yükle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teşekkürler, yedekten geri aldık şimdi düzeldi.
1 kişi bu mesajı beğendi.