kkaplan
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
IT Proje Analist
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, bir konuda bir bilgiye ihtiyacım var. Elimde blogger teması var daha önceden aldığım bir tema ve sınırsız domain olarak alınmış. Ben o temayı makul bir fiyattan tekrar satabilir miyim ? Bu durum etik olur mu yada yasa bir durumu olur mu ?
Bunu neden soruyorum blogger kullanıyorum ve wordprese geçmeyi düşünüyorum. Aldığım temada wordprese geçtiğimde boşta bekleyecek en azından hosting ücretini karşılaması bile bana kar getirebilir diye düşünüyorum. Yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam satış haklarını almıyorsunuz etik olmaz sınırsız lisans almış da olsanız etik değil.
kkaplan
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
IT Proje Analist
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satış hakları derken ? Nasıl bir hak, sınırsız domain sonuçta hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Temanın satış haklarını satın almadıysan maalesef kimseye satamazsın. Sınırsız domain lisansının olması sana o temayı satma hakkı vermez. Dilediğin kadar sitede kullan ama tema üzerinden kazanç elde edemezsin.
Güzel Hosting, Veridyen gibi firmalarda wordpress hosting paketleri çok ucuzdur ayrıca. Sakız parasına hosting satılıyor... 20-30 lira bul al sana sınırsız hosting, tema satmakla felan uğraşma.
Bycida
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Forum
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
satış olarak bir izin yok sonuçta kullanım olarak sınırsı domain vermiş kul hakkına girersin bana kalırsa :) gerek yok zaten en fazla 20 30 tl oluyor blog temaları