-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkese esenlikler, aşağıdaki resimdeki karakteri logo yaparken kullandım. Ancak, bir arkadaşım bana bu resmin bir oyuna ait olduğunu söyledi (Mount and Blade miydi neydi ismi). Acaba logo olarak onu kullansam herhangi bir telif sıkıntısı yaşar mıyım?
Logo:
Resim:
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
Sukru
Grafik Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Oyunun sahibi de TaleWorlds yani Türkiye'den bir şirket. Denk gelmeleri durumunda yeme ihtimalin var ancak denk gelirler mi, uğraşırlar mı bilemem. Özgün bir logo kullanmanı tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sukru teşekkür ederim abi cevabın için, aslında aklımdan geçen internette bir resim bulup onu kullanmak ama işte telif sorunu sıkıntı oluyor.
Sukru
Grafik Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Görsellerin telif hakkının olup olmadığı önemlidir. Kullanabilirsin derim hak sahibi çıkar bu konuda bir şey diyemem. Ama bu tarz ortada dönen görselleri önceki gibi düzenlediğinde çok sorun yaşayacağını sanmıyorum yaşının genç olması nedeniyle gelirini, kazancını bilmiyorum ve çok da üstüne gitmiyorum, ama bir tasarımcı olarak kullanmamanızı öneririm size ait olmayan bir şeyi projenizin en önemli parçası yapıyorsunuz çünkü.
Dediğim gibi özgün ve hakları size ait olacak bir logo kullanmanız tek önerim tabi kendin yapamıyorsan ve bütçen yok ise yapabileceğim bir tavsiye yok. Projende başarılar dilerim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sukru projem olduğundan değil de abi Behance'de yayınlasam sorun olur mu o konuda sıkıntılıyım. Amacım tamamen kendimi bu konuda geliştirmek. Teşekkürler yorumun için. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
SefaCanDemir çok teşekkür ederim abi, gayet açıklayıcı bir metin olmuş çok teşekkür ederim :)