-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
İş Çözücü
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tamoniki.com sitesinde sigorta teklifi dediğiniz zaman tc istiyor tc yi giriyorsunuz isminizi ve soy isminizi söylüyor daha sonra plakayı istiyor plakayı girince aracın modeli markası vs herşeyi şöylüyor benim bildiğim bu bilgileri devlet öyle her önüne gelenle paylaşmaz bunlar bunu nasıl yapabiliyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Ülkede doğru işleyen bir şey yok bu tarz ufak şeylere şaşırmıyorum artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sigortacılar da bu bilgilere ulaşabiliyorlar. Büyük ihtimalle devlete yada emniyete ait bir sistemin api bağlantıları var ve devlet sigorta şirketlerine bu bilgileri api aracılığı ile sağlıyor. Sağlamak zorunda yoksa araç sigorta işlemlerini nasıl yapacaklar.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bu gayet normal bir olay. Neden bu kadar şaşırdınız?
Neden şaşırmayalım diyeceklere söyliyeyim şimdiden, 2009da 50 milyonluk seçmen vatandaş verisi sızmıştı ona bile kimse ses yapmadı, en azından ben görmedim. Bu tarz küçük şeyler normaldir...
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam sandığınız gibi tüm vatandaşların bilgileri önlerinde istediklerinin bilgisini görebiliyor istediklerinin bilgisini satabiliyor sanmayın öyle bir dünya yok. API Bağlantısı mevcut nvi nufus vatandaşlığının ve belli kurumların sız oraya girdiğinizde tüm işlem devletin veritabanındaki bilgilere göre geliyor yani onlarda o bilgiler yok.
Bycida
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Forum
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google olaydan indirdiğimiz uygulamalar anketler oyunlar hepsi bilgi alıyor bizlere ait başka örnek verecek olursak ben sigortalı bir işe girdim aynı gün içinde Vodafone, hayat sigortası, garanti bank, hepsi aradı kredi verelim faturalıya geçin hayat sigortanızı hemen yapalım filan sgk bile bilgilerimizi anlaşmalı satıyor