-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bloggerin kendi temalari yerine internet'ten başka tema yükle o iş you tubedeki videolarda ki gibi olmuyor sayfa ekleyip katagori yapma. Güzel bir tema bul yükle daha sonra her yayinina etiket ver beraber gözükmesini istediklerine aynı etiketleri ver.Son olarakda tema işini halledince sana otamatik ingizlice menü verir sende yayınları tek tek gorunmesin istiyorsan link link ekleyebilir veya 3 yayını aynanda görmesini istiyorsan etikete tıklayıp etiketin linkini eklemelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Faydalı İşler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında istediğim şey basit ama işlem tarif ettiğiniz gibiyse daha karıştı kafam:)) şimdi anasayfa da hepsi görünsün sıkıntı yok adam gelen adam tatlı tariflerine bakacak mesela üstten tatlıya tıklayınca gittiği sayfa boş şuan ki bir yazıyı o sayfaya eklenmenin nasıl olduğunu anlasam adım adım ilerleyecem :) onu halletmeden bakmayayım başka işlere dedim tema vs. işlerine. Teşekkür ederim cevabınız için yine de
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
labeli üst tarafa ekleyebilirsin mesela ana yemekler labelini üst tarafa ekle biri tıkladığında labelin içinde var olan tüm yazılarıda görecektir
label de wordpresssteki kategoriye karşılık geliyor. yani aynı wordpresstede üstte yer alan kategoriye tıklandığında nasııl içindeki yazılar görünüyorsa aynı misal ama label bilmiyorum dersen yardımcı olmaya çalışırım
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org