Hocam yanlış anlamayın siz şaka mısınız?
Kim boş yere ve durduk yere borca girer? Karsız iş yapmak ve yatırım yapmak ister? Neden aldınız diye soru mu olur, adam belirtmiş zaten artık işin dalgasına vurmuş ciklet diye :)
Önceki attığınız mesajları da okudum, güzel fikir vermişsiniz ancak çok fazla havadan konuşuyorsunuz.
50 bin TL dediğin 10k $ bile yapmıyor güldürmeyin. Bu zaman da
para değil yatırım parası hele
hiç değil.
Siz bir proje yapmış olabilir ve bunda bir kazanç sağlamış, başarılı olmuş olabilirsiniz. Ama bu demek değil ki herkes aynı şeyi görecek hayat çok acımasız 100.000.000 / 1 tutturma şansın var. Ama bu size "kesin gir bak şöyle diyenler vardı, ama ben şöyle yükseldim, sende de olur demek"
tamamen yanlış bir tavsiye (veya yönlendirme) yöntemidir. Herkesin engeli ve başarısı farklı. Amacım konuyu baltalamak ve tartışma çıkarmak değil konu sahibi yanlış anlamasın ama ben bu piyasa da (sadece bu piyasada değil) full positive olup sonra yerlerde sürünerek pişman olanlarda gördüm ki 10 bin $ 50 bin $ da değil daha yüksek meblağlar. Diyeceğim o ki ezber ve esnaf gazlamasıyla olacak bir iş değil yatırım.
Gerçekçi bakmak gerek. Şahsen ben arkadaşın yorumuna katılıyorum uygulama konusunda. Kolay değil.
İyi forumlar dilerim, kötü dil kullandıysam affola.