lostyazilim

50 bin TL Sermaye İle Ne Yapılır ?

55 Mesajlar 6.374 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

oneyazar oneyazar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 914
  • Beğeniler 126 / 156
  • Ticaret 3, (%100)
EngnCn nasıl bir uygulama önerirsiniz

wmaraci
reklam

Shinigami Shinigami WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Finans
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 21 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Anapara bu devirde riske atılmaz , ben finans sektöründeyim dolar veya btc al diyenler görüyorum burda , eğer zamanlamayı iyi yapamazsanız aylarca kar etmek için beklersiniz alternatif maliyetinizde sürekli artar 6 üzerinden alanlar vardı halen bekliyorlar spottan alanlar sadece zararda , diğer kaldıraçlı piyasalardan alanlar hem zararda hemde -swap ödüyor ..

Size tavsiyem en iyi bildiğiniz işi yapın script satma işini falan bilmiyorum ben ama Web tasarımcısın sanırım o yönde akıl verecek olursak ingilizce site kurup 50k'nın getirisiylede orjinal makale satın almak mantıklı geliyor google'a reklam falanda verebilirsin bir müddet sonra site illaki oturacaktır ne getirse kar ama çokda büyük şeyler beklememek lazım. Burda bir arkadaş vardı ingilizce oyun sitesi açıp google'a reklam veren başlığını bulamadım şimdi..
oneyazar

kişi bu mesajı beğendi.

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
Eğer kendi fikriniz yoksa En iyi seçenek, fikri ve yeteneği olan kişilerin projelerine yatırım yapıp ortak olmak.

Büyük sektörler bu şekilde işliyor. Sponsorluklarla, ortaklıklarla. Para babalarını çok zeki mi sanıyorsunuz. Yatırım yapıp paralarını arttırıyorlar. Çok güzel fikirleri olup da yalnız olduğu veya maddi gücü olmadığı için başarılı olamayan çok insan var. Onları bulmak lazım.

Bu dediğim şey yeni değil veya ilk defa uygulanacak bir şey değil. Dev sektörlerde, projelerde büyüme böyle gerçekleşiyor. Bunu daha az maddi güçle, daha düşük bütçeli projelerde uygulayabilirsiniz. Tabi sonunda milyon dolarlar getirmese de, başarılı olursa harcadığınız parayı ayda kazanabilirsiniz. Projeye göre değişir tabi, iyi analiz etmek lazım. Bilmediğiniz sektörde tek başınıza zaten anca batarsınız
oneyazar

kişi bu mesajı beğendi.

awoken awoken WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1002
  • Beğeniler 250 / 478
  • Ticaret 41, (%100)
Ben olsam -eğer parayı kaybettiğimde çok üzülmeyeceksem- bir kısmını (10k kadar) gelişmekte olan web sitelerine yatırır, 10-20 tane site alırdım. Diğer bir kısmını (yine 10k kadar) sitelere 1-2 yıllık içerik alırdım. Siteler biraz hitlendikten reklam, tanıtım yazısı falan istediğim seviyeye gelmezse satarım. Eğer işi biliyorsanız blog al sat'tan zarar etmezsiniz.
oneyazar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

hanCh3r hanCh3r Çevirimiçi Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Logistic
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

LocalSeo adlı üyeden alıntı

Borç, borç + kar bırakacaksa alınmalı. Neden aldınız?

Hocam yanlış anlamayın siz şaka mısınız?
Kim boş yere ve durduk yere borca girer? Karsız iş yapmak ve yatırım yapmak ister? Neden aldınız diye soru mu olur, adam belirtmiş zaten artık işin dalgasına vurmuş ciklet diye :)

Önceki attığınız mesajları da okudum, güzel fikir vermişsiniz ancak çok fazla havadan konuşuyorsunuz. 50 bin TL dediğin 10k $ bile yapmıyor güldürmeyin. Bu zaman da para değil yatırım parası hele hiç değil.

Siz bir proje yapmış olabilir ve bunda bir kazanç sağlamış, başarılı olmuş olabilirsiniz. Ama bu demek değil ki herkes aynı şeyi görecek hayat çok acımasız 100.000.000 / 1 tutturma şansın var. Ama bu size "kesin gir bak şöyle diyenler vardı, ama ben şöyle yükseldim, sende de olur demek" tamamen yanlış bir tavsiye (veya yönlendirme) yöntemidir. Herkesin engeli ve başarısı farklı. Amacım konuyu baltalamak ve tartışma çıkarmak değil konu sahibi yanlış anlamasın ama ben bu piyasa da (sadece bu piyasada değil) full positive olup sonra yerlerde sürünerek pişman olanlarda gördüm ki 10 bin $ 50 bin $ da değil daha yüksek meblağlar. Diyeceğim o ki ezber ve esnaf gazlamasıyla olacak bir iş değil yatırım.

Gerçekçi bakmak gerek. Şahsen ben arkadaşın yorumuna katılıyorum uygulama konusunda. Kolay değil.

İyi forumlar dilerim, kötü dil kullandıysam affola.
oneyazar

kişi bu mesajı beğendi.

PCB

IGBayim IGBayim BuyTakipci.com| SM Expert Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Social Media Expert
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 16 / 30
  • Ticaret 2, (%100)
Coin dalgalanmalarıyla düzenli gelire dönüşebilir :)
oneyazar

kişi bu mesajı beğendi.

BuyTakipci.Com
1.000 YT Abone 150₺
1.000 YT İzlenme 30₺

barkn barkn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Bir çitflik ve bir web sitesi aç anlarsın ya ;)

• Üyelik 03.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 914
  • Beğeniler 126 / 156
  • Ticaret 3, (%100)
barkn bak o iş tutar :)

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
500 tl ile yatırım konum vardı silmediysem 😂

50k değilde 20k ilk yatırım maliyeti olan youtube fikrim var, bakalım bir kaç aya denkleştirirsem başlayacağım.

• Üyelik 03.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 914
  • Beğeniler 126 / 156
  • Ticaret 3, (%100)
Browland hayırlısı olsun
Browland

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al