-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
selam arkadaşlar siteme adsense reklamlarını ekledikten sonra özellikle yeni yazı, sayfa eklediğimde bazende page/2 veya 3 vb gibi sayfalara girdiğimde reklamlar görünmüyor. Sayfayı yenileyince görünüyor. Yeni içerik oluşturduğumda görünmeyen reklam farklı bir içeriğe girdiğimde görünüyor bunun sebebi ne olabilir? önbellekle ilgisi olabilir mi.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende aynı sorunu yaşıyorum ve kazancın da bu yüzden çok düşük olduğunu düşünüyorum fakat önbellek ile bir alakası yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazen google yayınlamıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorun bende de var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
gördüğüm genel sebebleri yazıyorum. en azından benim başıma gelen
1.reklam ekleme plugininde sadece yazı içleri yada sayfa içlerinde göster demiş olabilirsiniz.
2.yazı yenidir ve adsense botları daha taramamıştır vs.
3.ilgili yerlerde yasaklı kelimeler geçiyo olabilir.
4.reklamlar genelde cookilere göre şekillendiği için sizde daha profil oluşmamış olabilir. yada eşleşme yapamamış vs
6. ads.txt dosyası yoktur yada yüklediyseniz bile adsense bunu algılamamaıştır.
cookie ile alakalı sorun için başka bilgisayarda yada tarayıcıdada aynı yere bakın. ayrıca reklam engelleyiciler bazen pasif iken bile engelleme yapabilirler. o yüzden komple kaldırında deneyin. eğer herşey yerindeyse ilgili tarayıcıdaki full cache silip tarayıcınında fabrika ayarına getirin, bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
gerçek kullanıcı olmadığınızı düşünerek reklamları aynı sayfayı yenilediğinizde göstermiyor olabilir. google çok gelişmiş yapay zekasını adsense üzerine uyguluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
lastpavel adlı üyeden alıntı
gördüğüm genel sebebleri yazıyorum. en azından benim başıma gelen
1.reklam ekleme plugininde sadece yazı içleri yada sayfa içlerinde göster demiş olabilirsiniz.
2.yazı yenidir ve adsense botları daha taramamıştır vs.
3.ilgili yerlerde yasaklı kelimeler geçiyo olabilir.
4.reklamlar genelde cookilere göre şekillendiği için sizde daha profil oluşmamış olabilir. yada eşleşme yapamamış vs
6. ads.txt dosyası yoktur yada yüklediyseniz bile adsense bunu algılamamaıştır.
cookie ile alakalı sorun için başka bilgisayarda yada tarayıcıdada aynı yere bakın. ayrıca reklam engelleyiciler bazen pasif iken bile engelleme yapabilirler. o yüzden komple kaldırında deneyin. eğer herşey yerindeyse ilgili tarayıcıdaki full cache silip tarayıcınında fabrika ayarına getirin, bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
hiddet adlı üyeden alıntı
lastpavel Eski makalelerde reklamlar gözükmekte fakat yeni eklediğim bir makalede elle eklediğim reklam kodları maalesef gözükmüyor. İkinci yazdığınız madde ile alakalı olabilir yalnız vpn ile bağlanıp bir kaç kere sayfayı yenileyince gözüküyor, ardından tekrar yeniliyorum ve yine gözükmemeye başlıyor anlam veremedim bir türlü.
lastpavel adlı üyeden alıntı
gerçek kullanıcı olmadığınızı düşünerek reklamları aynı sayfayı yenilediğinizde göstermiyor olabilir. google çok gelişmiş yapay zekasını adsense üzerine uyguluyor.
yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar sorun çözülmedii sadece en aza indirgendi.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org