trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İlk başta incelememiştim siteni sadece tahmin etmiştim şimdi inceleyince farkettim ki hiçbir çalışma yapılmamış o kelime üzerine. O sırada olman daha önceden bir şans diyebilirim aslında. :)
Yani o kelime üzerine yoğunlaş tabi sadece o kelime değil yan kelimelere de yoğunlaş.
Ek olarak;
Yabancı sitelerden bir daha link alma. Wiki, makale reklamları imleme gibi şeylerden uzak dur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam iki kelimem var biri valf diğeri bağlantı elemanları , daha önce hidrolik kelimesi için blog backlink calısması yaptırdım 2. saıraya cıktı bu valf ve bağlantı elemanları kelimesinde düzenli oalrak 5. sıradaydı bunlarada backlink calısma dıosun sanırım ne yapmamı onerırsın. facebook sayfalarında ve twitterda duzenli paylasım yapılıyor onuda durdurabılırım sorun degıl . tavsıyenı bekliyorum acıkcası :) teşekkürler şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla kaç senedir webmaster'ım şu Google da dalgalanma bir bitmedi.Ne dalgalı denizdir anlamadım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google kalite standartlarını artırmak ve ziyaretçiye en doğru sonucu en kısa sürede vermek istiyor. Bunun içinde doğal olmayan yollardan yapılan çalışmaları zararlı olarak görüp filtreyi uyguluyor. Google şunu artık istemiyor. Ben bu kelimede yükselmek için bu çalışmayı yapıyorum. Bunun devri kapandı. Yani siz hedef yükselmek için aşırı seo çalışması yaparsanız eninde sonunda google sizi cezalandırıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ok hocam bunu biliyorum da site kurumsal bır sıte bu tarz calısma yapmadan ımkanısz hergun guncellenemezki bloglar forumlar gıbı :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
o konuda haklısın sitede gezinme suresi cok onemli hocam ben bir kac sanayi sektorune aıt seo calısması yaptım hem sıte ıcı hemde sıte dışı , anahtar kelime olayı için bi şekilde alttan destek vermek gerekiyor ki oyle fırmalar varkı sosyal ağ nedir bilmezler sitelerine bile kendileri girmiyor durum boyle olunca bı sekılde bu yolada başvuruyoruz ister istemez. ama etkili olduğunu deneyerek öğrendim fakat bu durum ilk defa başıma gelince bi tedirginlik düştü içime acıkcası :(