İstanbul'un her yerinden hurda alım ve satımı yapan firma, anlaşmalı olduğu hurda depoları sayesinde şehrin tamamına hizmet vermektedir. Adresten hurda alımı hizmetiyle tüm İstanbul'da hurdacılık faaliyetlerini genişletmeyi hedeflemektedir. Daha önceleri kurumsal bir site görünümüyle hizmet veren hurdacı sitesi, artan SEO maaliyetleri sonucu blog görünümüne geçmiştir.

Daha önceleri özel yazılım bir script kullanılan site de bu geçiş esnasında WordPress alt yapısı ve Bootstrap kullanmayı tercih ettik. Mümkün olduğu kadar basit ve sade bir görünüm ile PageSpeed ve GtMetrix değerlerini 100'e kadar çıkardık. Ancak ne yazık ki analytics kodunu eklediğimizde bu puanlama 98'e düştü. Bknz: ( https://gtmetrix.com/reports/istanbulunhurdacisi.com/jLg7aFhF )



Her ne kadar blog görünümde olsa dahi, İstanbul genelinde hurdacılık hizmetleriyle ön plana çıkmış, kurumsal bir firma sitesidir. Hurda alım ve geri dönüşüm faaliyetlerinin yanı sıra, bina yıkımı, şantiye ve fabrika sökümü gibi bir çok ek hizmet sunmaktadır.

İstanbul genelinde uygulanan güncel hurda fiyatları hakkında bilgi almak için veya hurda satışı yapmak için firmaya ait whatsapp destek numaralarıyla iletişime geçebilirsiniz.

HURDACI https://istanbulunhurdacisi.com