-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Boş işler uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sayın Kullanıcımız,
Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, sitenizde geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.
Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.
bugun hesabım kapatılmış yaklaşık 2 yıldır adsense hesabım var dogru düzgün tık yoktu bugun böyle bir mail aldım yapabilecegim birşey varmı arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var
cadde04.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Site adresin nedir acaba?
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçmiş olsun hocam. Ne kadar form yollasanızda ben çözüleceğine inanmıyorum açıkcası
1 kişi bu mesajı beğendi.
Loadinq...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
35-40 dereceyi bulan bu havalarda Google'ın yaptığı her ne kadar hoş olmasa da, en soğuğundan bir bardak su iyi gider hocam.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir bardak soğuk su iç hocam geçmiş olsun benimde başıma geldi ne kadar formda atsan geriye dönüşü olmayan bir yola girmişin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Boş işler uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yorumlarınız için saolun :) başka bir hesapla başvuru yapsam onay alırmıyım o hesabn açılacagına bende inanmiyorum
cadde04.com