Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleyküm, internette bir çok sektörün standartları belirsiz bu yüzden de sektörler çok durgun.
Domain alırken nelere dikkat ediyorsunuz? En azından bazı kriteler belirlersek hem alıcılar hem de satıcılar daha kaliteli bir hizmet elde etmiş olur. piyasa canlanır hem alıcılar ne alması gerektiğini bilir. Hem satıcılar daha kaliteli bir hizmet sağlar.
Fikirlerinizi paylaşırsanız bu konu güzel bir rehbere dönüşebilir.
Mesela: keyword domainler için aranma hacmi şu kadarsa, marka domainlerde uzunluk veya anlam, da pa değerleri için sınır vb neye dikkat ediyorsanız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ben eskide kaldığım için hala anahtar kelimemin domainde bulunması koşuluna göre alıyorum. artık eskisi kadar öneminin olmadığını öğrendim.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk etapda sitenin domain geçmişine bakın.Anahtar kelimenin domainde geçmesinin faydası var.Ona göre almanızın bi nebze faydası olur.
Ctrl+C
emrealtlr
Mühendis, Eğitimci ve Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Kendi ilgi alanlarıma göre uygun domainleri arıyorum, eğer yoksa aldığım bir domaini güzel içerikler ekleyerek üst sıralara çıkarmaya çalışıyorum.
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben domain alirken genellikle yapacağım işle alakalı bir isim olmasına akılda kalıcı olmasına ve benim takıntım vardır özellikle. .com domain olmasına dikkat ediyorum