-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Hosting firmamı değiştirmek istiyorum. Şu andaki hosting firmamda STATİK IP kullanmıyorum. Yeni geçeceğim hosting firmasında STATİK IP kullanmak istiyorum. Sormak istediğim şu; Blog sitem bir çok kelimede ilk sıralarda, eğer hosting firması değiştirirsem sıralama kaybeder miyim? Statik IP kullanmalımıyım? Tavsiyelerinizi ve konuyla ilgili görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Statik IP ayrı bir konu. Olumlu etkisi olacaktır elbet fakat bu etki ne kadar büyük olur onu bilemem.
Eğer hosting değiştirirken siteniz kapalı kalmayacaksa ve yeni hosting firmanızın performansı ve kalitesi en az eski firmanız kadarsa bir sorun olmayacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba,
Hosting değişimi, IP Adresi değişimi site sıralamasını etkilemez.
Saygılarımızla.
NETTA WEB SOLUTIONS LTD
Company Number 15911828
+447400493366
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eskisinden daha yavaş hosting hesabına geçmek site sıralamanızı önemli oranda düşürür, o yüzden eskisinden daha hızlı bir hosting hesabına geçmeniz gerekmektedir. Ayrıca özel IP adresi sitenizin daha iyi yerlere gelmesine yardımcı olacaktır...
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Statik IP kullanmanız zaten iyi bir seviyedeki site için gereklidir çünkü diğer adresinize bağlı sitelerin ban yemesi demek sizin sitenizinde güle güle olması demek google tarafında oyüzden bu bir sorun yaratmaz taşınması esnasında hosting değişimi sebebiyle sıralamanız değişmez gönül rahatlığıyla işlemleri yapabilirsiniz.
gfo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Content Manager
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Eğer yeni geçtiğiniz firmanızın (sunucu) performansı eskisi kadar iyi ise hiçbir sorun olmaz, daha iyi ise olumlu sonuç verir. IP olaya etki etmiyor tamamen domain ve seo ile alakalı bir olay.
Statik IP farklı bir olay. Şahsen ben zaten eğer ciddi bir site ile uğraşıyorsanız VDS ve Statik IP'nin şart olduğunu düşünüyorum zaten.
Firma değiştirirken siteniz kapanmasın yeterli olur. Sadece domain yönlendirirken kısa süreli bir kesilme olur ondan da bir şey olmaz.
Önce yeni firmaya geçin, dosyalarınızı her şeyi kurun ve hazır edin. En son domain yönlendirin, tahminen 10-15 Dk kadar sürer (site kapalı kalır) sonra normale döner her şey. Ancak aynı seviyede veya daha güçlü bir sunucuya geçin.
Medium
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim.