lostyazilim
tr.link

Yeni bir konsept - proje oluşturmak

13 Mesajlar 1.729 Okunma
acebozum
tr.link

RespectionS RespectionS Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)

Mfa adlı üyeden alıntı

RespectionS demek istediğimi hiç anlamamışsın hocam. Fikir söyleyin ben yapıcam demedim. Herkesin kendi projesi var iyi kötü, ondan bahsetmiyorum. Bir konsept bir sektör oluşturacak fikirlerden bahsediyorum. Kastettiğim şeyi gidip tek başına yapamazsın, bir yere kadar yapsan bile çöp olur gider milyonların yoksa. Buradaki amaç ortak bir sektör oluşturabilmek.

Senin dediğin mantıkla wordpress gibi hiç bir proje varolmazdı. Sadece wordpress de değil, dolaylı veya direk bütün açık kaynaklar kişilerin yanlış tercihleriyle klasörlerde çöp olurdu. Bir ekosistemden bahsediyorum. Bazı projeler evet kişiseldir saklanır, yapılmayi bekler. Bazı projeler ise topluluklarla varolması gerekir yoksa hiç bir şey ifade etmez. Para hırsı öyle bir şey ki, Ömür boyu kazanamayacağını bildiği halde başkalarına da yar olmasın diye fikirlerini saklar. Herkes böyle olsaydı teknoloji burada olmaz, bildiğiniz hiç bir şeyi de asla öğrenemezdiniz

Ne güzel işte herkesin kafası rahat olurdu para hırsı olmazdı kimsede kendinizle çelişkidesiniz teknoloji , bilinenler bugün ki şartlar olmasaydı berki bu bilgiler olmazdı ama "İNSANLIK" yerinde kalırdı raflarda tozlanmazdı.

elektronikssl
webimgo

zorsorular zorsorular WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 1 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Ben Konuyu açan arkadaşa bir fikir önereyim. Türklerin kendine ait kodlama dili yok . Hep başkalarının yaptıkları kodlama dillerini öğreniyoruz. Bir arkadaşımızda Wordpress den bahsetmiş. Alın size cevap işte bir dil yazın wordpress değilde türkpress olsun ve milletin yararlanması için açık kaynak kodlu şekilde yayınlayın

RespectionS RespectionS Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)

zorsorular adlı üyeden alıntı

Ben Konuyu açan arkadaşa bir fikir önereyim. Türklerin kendine ait kodlama dili yok . Hep başkalarının yaptıkları kodlama dillerini öğreniyoruz. Bir arkadaşımızda Wordpress den bahsetmiş. Alın size cevap işte bir dil yazın wordpress değilde türkpress olsun ve milletin yararlanması için açık kaynak kodlu şekilde yayınlayın

Hocam türkpress iyiymiş ahahaha neyse şaka bir yana katılıyorum Framework , Açık Kaynak Kodlu yazılımlar konusunda sıfırız ama + geçmek için ülke ekonomisinin çok iyi olması gerek aksi halde imkansız. Hep geride kalırız.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al