-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba dostlarım kyk borcumjn ödemesi geldi ilk ayı 3 gün geç ödedim 2. Ayı normal ödedim ancak askere gidecegim ve büyük ihtimalle geç ödediğim için erteletme hakkım yanmış oldu. Şimdi asıl sorum şu benim hesabıma el koyup askerde harcama yapmama izin vermeyecekler diye okudum doğruluk payı nedir bilgisi olan var mı? Eğer harcama yapamassam acayip sıkıntı olur nasıl çözüme kavuşturabilirim bunu :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Söylediklerin doğru hesabın bloke olur en kolay yöntemi abinin ablanın kullanmadığı bir kartını al onu kullan ziraat bankası olduğu için ziraat hesaplarını kullanamazsın başka banka kartlarını kullanabilirsin ama ben bu şekilde biliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen öyle hocam askerde zaten sana kart çıkaracaklar ziraatin kartını ama aynı banka olduğu için asker maaşın yatınca direk banka çekebilir parayı yani o parayı alamazsın büyük ihtimalle
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
"hesabıma el koyup" derken, onu tam anlamadım Hocam, açabilir misiniz?
Askerlik yapacağınız yerde ATM olmayabilir, olsa da arızalanabilir, akıllı telefon veya internet erişimi sıkıntılı olabilir. Önerim, ailenizden birisinin her ay düzenli olarak ödemesidir.
Hayırlı tezkereler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Başka bir bankanın banka veya kredi kartıyla o linkten ödenebilir. O banka ya da kredi kartına Ziraat Bankası'nın müdahale etme hakkı olamaz. Siz başka banka ürünüyle ödeme yaptığınız için Ziraat hesabınıza da bloke konulamaz diye biliyorum.