-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
Sitemde onedio tarzı quizler yapmayı ve aralara reklam eklemeyi düşünüyorum fakat adsense sorun çıkarır mı merak ediyorum. Onedio, mynet tarzı siteler hepinizin bildiği üzere premium sınıfta olduğu için ne yaparlarsa yapsınlar onlar adına bir sorun olmuyor.
Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hiç bir sorun çıkmayacaktır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hayır kullanmadım, ama anladığım kadarı ile site içeriğinizde politika ihlali olmayacaktır. Bir sayfada 1000 reklam bile gösterilebilir. Adsensenin bu durumla alakalı bir kısıtlaması yok sadece kullanıcı deneyimi açısından her sayfada kullanıcıyı yormayacak sayıda reklam kullanımını önermekte. Reklamlara zorunlu tıklatmadığınız sürece gönlünüzce kullanabilirsiniz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bundan 5-6 ay önce ortak bir projemiz vardı, bir arkadaşımla. Aynı dediğin şekilde quizler yaptık ve reklamlıydı. Hiç bir sorun yaşamadan ödemelerimizi aldık. Örneğim olsa gösterirdim sana. Bir sorun olmadı yani bizde.
Benimki memleket meselesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel içerikler çıkardıktan sonra her türlü kazanırsın ve iyi gider. Bizim ilk zamanlarımızdaki tek sıkıntı hit çekebilmekti. Zamanla paraya kıyıp çektik. Sonra da kendi eşekliğimizden devam etmedik ve para kazandığımız bir siteyi mahvettik. Tabii para kazandığımız derken 3 günde 10 kuruş falan - yaklaşık günlük 120 tekil hitten.. Tabii düşüş baya yaşandı. Pes etme reis kazanırsın elbet
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site dili ingilizce ve kategori çok iyi. Siteye çok özendim ve kurarken pek çok şey öğrendim öğrenmeye devam ediyorum. Rakiplerime baktığımda tek eksik olsuğum konu trafik, temanın yapısı, şık ve sade olması beni bu kategoride lider yapabilir. Umarım trafik işini de sabırla hallederiz destek için teşekkür ederim sizde bir an önce kaldığınız yerden devam edin sektör veya yaptığınız iş ne olursa olsun üstüne düşerseniz size her açıdan yarar sağlayacağına eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hiddet umarım bu hevesin kırılmaz, başarılarının devamını dilerim. Ben de bir an önce başlamayı düşünüyorum tekrardan.. :)