lostyazilim
tr.link

Türkiye Turu 1 yıl boyunca| mümkün mü?

15 Mesajlar 1.683 Okunma
lstbozum
tr.link

Szr57 Szr57 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek üniversite öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 19 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Eğer youtube kanalı açarsanız hem gezmiş olacak,hem para kazanır ve sponsor bulup yurtdışına dahi açılabilirsiniz.

wmaraci
reklam

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)

Gürer69 adlı üyeden alıntı

youtube kanalı açın hocam geliriniz olur. Ayrıca Türkiye turuna çıkmak yerine dünya turuna çıkmanız çok daha mantıklı 100k bütçe kısıtlı harcamayla size yetecektir. Sonuçta ülkemizde gezmek istediğiniz yerlere elbet yolunuz düşecektir ama avrupa öyle değil maalesef

Yorumunuz için teşekkür ederim, on yoldan önce yurt dışı çok zor.

Ayrıca yurt dışı istiyorum ancak avrupa değil.

Mısır,
Meksika
Paskalya adası
Türkmenistan
Hindistan
Peru
Aklımda opan ülkeler.

Szr57

YouTube işi plan içerisinde ancak henüz bir garanti görmüyorum, altyapısını daha iyi hazırlamak lazım.

İhtiyacım olan bütçeyi bulmak için yatırım yapmam gerekiyor. Kenara para atarak 100k birikmez. Bu nedenle yatırım yapıp paramı çevirmem gerekecek.

Heisenberg0133 Heisenberg0133 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Browland hocam affınıza sığınarak konuyla pek alakası olmayan bir tavsiye vereceğim :) Bütçeniz gezmek için bu miktarları karşılayabiliyorsa gidip fransızca ve ingilizce öğrenin eşinizle, ardından kanadaya veya herhangi bir avrupa ülkesine iltica edin bence. Hem sizin hayatınız kurtulur hem çocuklarınızın.

Bu sürecin ardından hayatınız boyunca istediğiniz gibi gezersiniz bence.

İtibarlı pasaport + değerli bir para birimi ile bu dünyada yapabileceklerinizin sınırı yok :)

semazen semazen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Adana
  • Ad Soyad k** y**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 23 / 22
  • Ticaret 10, (%70)
konu takip

wmaraci
wmaraci

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)

Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı

Browland hocam affınıza sığınarak konuyla pek alakası olmayan bir tavsiye vereceğim :) Bütçeniz gezmek için bu miktarları karşılayabiliyorsa gidip fransızca ve ingilizce öğrenin eşinizle, ardından kanadaya veya herhangi bir avrupa ülkesine iltica edin bence. Hem sizin hayatınız kurtulur hem çocuklarınızın.

Bu sürecin ardından hayatınız boyunca istediğiniz gibi gezersiniz bence.

İtibarlı pasaport + değerli bir para birimi ile bu dünyada yapabileceklerinizin sınırı yok :)

Teşekkür ederim, yorumunuz gayet mantıklı.

Sadece iltica etme durumu riskli, mesleğim icabı riski azaltmak mantığım.

Malesef 100k ile her hangi bir yerde 2 aydan fazla dayanamam. Başkasının ülkesinde köle gibi çalışacağıma kendi ülkemde efendi olmak daha makul.

Yine de ileriki yıllarda, planlarım içerisinde oğlumun eğitimi için yurtdışını düşünüyorum. Lise veya üniveriste için yurtdışı daha ucuza geliyor.

Çanakkalede ilk okul özel kolej yıllık 20k, lise ve üniversite daha yüksek, bunun yanıda eğitim o kadar iyi değil.

Gerçekten para kazanmak zor değil, zor olan para kazandıracak fikir üretmek. Gerisi geliyor sonra.

İş güvenliğine başlarken 2.2k eğitim, Ankara'da sınav için otelde kalma max. 2.5k harcamıştım, geçen yıllarda (7yıl) 200k üstü kazanç sağladım. Tabi bu sektör yapılacak sektör değil artık.

Yabancı dil değil ama yazılım dili için 100k verip istediğin ülkeye yerleşip iyi bir gelir elde etmek daha kolay. Ben de bunu tavsiye ederim. 100k bütçe ile iyi bir dil öğrenmek 10x, 100x olarak geri dönecektir.
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al