-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Buna en basitinden makale yazarlığı ile örnek vermek istiyorum. 1 yıl önce taban fiyatı 1 TL olan makale fiyatları hala 1 TL ile devam etmekte. Ancak dolar 2.76 dan 5.90 olmuş durumda. Ben burada fiyatları wmaraci olarak değil piyasa olarak yazdım.
*El insaf, artık aynı fiyatlar ile çalışmayı bırakın ve kendinizi düşünün". Siz hizmet değil bilgi satıyorsunuz. Siz düşük fiyatlar verirseniz diğer kişiler zarar görür. Şu doların durumunu düşünün.
100 kelime_1 TL diyelim, günde kaç kelime makale yazabileceksiniz? 10.000 mi? 100*30_3000 - günde 3 simit + ayran = size başarılar!
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorunu yanlış anlamışşınız. sorun, 3 simit 1 ayrana minnet edecek hale gelen ülke.
1 kişi bu mesajı beğendi.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hacı abi dolar felan değilde. Makale yazarlarının gerçekten çok düşük fiyatlara çalıştığını düşünüyorum.
Günde yevmiyenin 150tl ye ortalama 8 saatinin alması halinde çalışabilmeleri gerekir.
Bu işi meslek olarak düşünüyorum.
Ayrıca internetten para kazanma dalları arasında olan bir iştir.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sistem uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1 TL ye 100 kelime yazacak adam bundan 10 sene sonrada olacaktır.
Yapılan iş herkes tarafından yapılabilecek bir iş olduğu için piyasaya yeni giriş yapan herkes stajyer gibi çalışacak ve piyasanın taban fiyatını 1 TL de tutacaktır. İşin ehli olan kişiler zaten 100 kelimesine çok daha farklı fiyatlar almaktadır. Sonuç olarak a kişisi ile b kişisinin içerik oluşturma kalitesi bir değil. Genel bir revize durumu söz konusu olmayacaktır diye düşünüyorum. Hem dolar kimin umrunda biz hep 300 kelimelik yazdırıyoruz :)
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
şöyle söyleyelim 5 yıl önce adsenseden 100 lira kazanan şimdide 100 kazanıyor :D
adsense politikalı degişik site sahipleri kazansa fiyatlarda yükselir
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
üniverstede okuyorum
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiyatın yükseltilmesi için işin kalitesinin de artması gerekir. İşini iyi yapmayan özgün içeriği alıp kelime değiştirip 30dk da 1000 kelimelik makale hazırlayan sonra ben yazdım diyenler bence 100 kelimesi 1 tl çok bile. Fiyat a taban fiyat gelmesi için ürün kalitesinin de artması lazım her önüne gelen ticaret açıp makale satamamalı. Böyle olmadığı sürece bu fiyat gayet şu an uygun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam site biliyorum standart tarifede 100 kelime 3.75 tl satıyor aracı ama buna ortalama 5 tl diyelim aracının kazancı baya yüksek oluyor burda
📍Google Haritalar Pin Backlink✅Harita Maps SEO📍LOCAL SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
benim gelirim artmadı ki dolar artınca? Benim gelirim artmış olsa derim tamam makaleciye daha fazla verelim. Ama benim aksine giderim artarken birde makale giderim artarsa bu sefer ben iş vermemeye başlarım.
Tek taraflı bakmayın bu işlere artık. Taban fiyat uygulaması zaten makale yazarlarını korumak için değil yeni piyasaya giren kişileri korumak içindir. Herkes kendi emeğinin karşılığını biliyor.
100 kelimesi 10 TL den Türkçe makale satan da var 1 TL den de. İkisininde müşterisi var. İnsanlar az çok kaliteyi fark edip ona göre çalışıyor zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sözümü meclisten içeri olarak kabul edeceklerden sürçü lisan etmem durumunda peşinen özür dilerim...
Bunca zamandır geçen sürede, 100 kelimesini 1.10 TL'den sattım ve satmaya da devam ediyorum. Müşteri seçiyorum bazen. Daha doğrusu konularını ve başlıklarını seçiyorum, uzak hissettiğimde kabul etmiyorum. Bazen üslubunu bile seçip daha fazla siparişini almıyorum. 1 TL çok ucuz olabilir, böyle düşünenler haklı. Buna karşın evden sağlanabilen bu ek gelirin artırılabilmesi yakın gelecekte en azından kendi adıma olanaksız görünüyor. Yalnız fiyatların artmasını isteyenler lütfen:
1) Üyeliğimin olmadığı diğer forumda ve burada hesap açıp çok kişiye ulaşanlarla rekabet edebilmenin yolunu gösterin,
2) Ekip toplayıp yazarlarına ortalama 100 kelimesine 1 TL'den yazdıran ve üstüne kendi kazancını koyup çoklu (toplu) sipariş alabilen üyelerle rekabet edebilmenin yolunu gösterin,
3) TBM oranı AB veya ABD seviyesinde olup iyi kazanan ve bu yüzden de sipariş ettiği metinlere iyi ödeme yapan site yöneticilerine erişebilmenin yolunu gösterin,
4) SEO çalışması yaparak ana veya ek gelir sağlayanların daha yüksek ödeme almasının ve böylece metin yazarlarına daha fazla ödeme yapabilmesinin yolunu gösterin...
Ardından 100 kelimesini 2 TL'ye "kendi adıma" çıkartırım... ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.