-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadașlar bu parayla ne gibi şeyler yapabiliriz? İnternet sitesi kurmak vs. Değilde kısa vadede para kazandıracak fikirler bekliyorum. Faizi dini açıdan uygun bulmuyorum onun için tavsiye etmezseniz sevinirim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Biraz sabreder iseniz çok büyük paralar kazanabilirsiniz.
Mobil oyun sektörüne girerek profesional şekilde bir oyun yaptırarak , güzel reklamlar vererek emin olun 1 ayda rahatlıkla 2 bin ₺ kazanacağınıza eminim.
Site açmayı düşünüyorsanız kesinlikle Türk site açmanızı tavsiye etmem size , sebebi şu ;
Eğer Türk sitede para kazanmak istiyorsanız gerçekten bir kitleye sahip olmanız lazım ( 100-200'den bahsetmiyorum). Açacak iseniz tamamen İngilizce ve niche bir site kurmanızı tavsiye ederim gerçekten büyük getirileri olacaktır sizlere.
SMM Panel vs açmanı şu piyasada tavsiye etmem gerçekten çok sıkıntılı bir durum ( Fiyatlar çok uçtu ).
Uygun fiyata al sat işlemi yapabilirsiniz ya da Hepsiburada, Gittigidiyor, N11 tarzı bir site kurabilirsiniz. Reklamlarınızı televizyon ortamında değil de sosyal medya vb yerlede yapar iseniz yine büyük bir kitleye ulaşmış olursunuz.
Aklıma gelen sektörler bunlar hocam umarım yardımcı olabilmişimdir.
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Faizi uygun bulmuyor iseniz bana gönderin ben faizini gönderim :)
şaka bir yana
- Araba alıp satarak ufak ufak araç başı 1-2 bin kazansınız ayda 2 araba alsanız satsanız güzel meblağlara ulaşırsınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Designer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bütçenin hemen hemen yarısını reklama ayırarak bir PvP server kurabilirsin. Tutarsa maksimum 2 ayda paranı çıkarırsın. Tutmazsa soğuk su :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Altın al fırtına yaklaşıyor
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam arkadaşı dediği gibi arabadan anlıyorsan al sat yap getirisi iyi olur ayda 3-4 bin alırsın gibime geliyor, ama 35.000 tl ile 20-30 bin kazanmayı hayal ediyorsanız biraz yaş o hocam. Ekstra olarak ucuz al değerinde sat işide olabilir türkiye bazında makyaj malzemeleri trendi %85 ten aşağıya düşmüyor ilgi alanı yüksek bir yer, ya da komisyon sistemiyle alıcı satıcı bulma platformu, ya da ben müşteri bolca bulurum sunucu için dersen reseller al kafanın rahatına bak
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Eğer risk alabilirseniz şu tarz birşey yapabilirsiniz. Şahıs şirketi açıp , Asgari ücret civarında çalışacak herhangi bir bilgisayar - yazılım muhendisine (İşkur'da yüzlerce mevcut) endüstriyel birkaç proje yaptırıp satışını kurumsal yerlere yapabilirsiniz. Bunun örneklerini İstanbul gibi yerlerdeki Teknopark'larda gördüm. Bu işi yapmak için illa Bilgisayar mühendisi vs. olmak zorunda değilsiniz . Siz sadece girisimcilik yapacaksınız. Geliştirme ve destek kısmını çalışanınız verecek. Örnek veriyorum ; stabil bir iş yönetim sistemi kurumsal firmaya yıllık 2000-10000 TL arası kiralanabiliyor. İnternet üzerinden de paketler halinde yüzyüze muhatap olmadan ister yurtiçi ister yurtdışı satış yapabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.