-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olaracak o kadar araştırmama rağmen doğru düzgün bir sonuca ulaşamadım.
Sorum şu :
yazdığım bir paneldeki müşterinin sayfasında "Müşteriyi Aç" dendiği zaman, mevcut kişinin bilgisayarındaki "TheAccount.exe" isimli programın başlaması gerekli. Bu mümkün müdür? Yardımcı olursanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mesleğim yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu durum sanırım mümkün olmayabilir benden daha bilgili arkadaşlarımız olacaktır Ama öncelikle bir ince sorun Eğer böyle bir şey oluyorsa Exe programın bilgisayarında olduğu için sonucunun bilgisayarına bağlanması gerekecek ve bilgisayardan o programı çekmesi gerekecek Bu bir kere bir sorun teşkil eder ya o sırada bilgisayar kapalıysa Eğer böyle bir işlem olabiliyorsa ve ikindi olarakta şu ana kadar birçok proje PHP dilinde projeler yaptım projeye baktım dediğin işlem türünde bir işlem görmedim PHP Web tabanlı uygulamaları çalıştırmak için bir dildir o yüzden dediğin işlem program uygulaması olduğu için işlem olduğu için çalıştırabileceği nin şahsen düşünüyorum ama dediğim gibi benden daha Bilgili dostlarımız yardımcı olacaktır Ben sadece nacizane fikrim i ortaya attım
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://hakankorkmaz.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anladım, elbette haklısınız fakat benim düşüncem şu yönde, örneğin javascript tarayıcıda çalışan bir kütüphane olduğu için, o tarayıcının bulunduğu bir dizinden mesela hesap makinesinin açılması. Sadece demek istediğim işlem bu. Örneğin buradaki butona tıkladığınız zaman sizin bilgisayarınızda hesap makinesi açılıyor. Bilmiyorum belki dediğiniz gibi bu işlem sadece bir hayalden öteye geçemeyecektir :)
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Link olarak file://... şeklinde Bilgisayardaki dosya yolunu vermeyi denesen
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mesleğim yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@ontedi dediğiniz işlem bence geçerli bir işlem olmayacaktır o işlem web sitesinde ekrana bastırma bilir ve hem bu işlemin sunucuda olmayan bir dosyayı çağırmasını istiyoruz yani kişinin bilgisayarda bulunan veri bilgisayar o anda kapalıyken çağrılma isteği yollanırsa bilgisayar kapalı olduğu için istek alamayacaktır istek alamadı içinde işlem gerçekleşme durumu olmayacaktır diye düşünüyorum şahsi fikrim olarak
https://hakankorkmaz.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam aynı datayı kullansanız olmaz mı ?
100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Seocalismasi hocam data olarak değil de, mevcut müşteri bilgilerini şirketin kullandığı programa gönderip o yönetim panelinin açılması gerekli