-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Okulun adını kullanarak yasadışı işlem yaparsanız (müdür vs diye tanıtıp bağış toplama) sıkıntı oluşturur. Ama diğer türlü sosyal medya da grup kurmak suç değil.
Uzaklaştırmayi da ancak bu gibi bir durum olursa okulda zorbalık ve nitelikli **************lık yapma olarak alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Neye dayanarak uzaklaştırma vereceğini sorsun. Çok merak ettim çünkü :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Öğretmenlerimle bile fake nodan konuşan birisi olarak söylüyorum. Hiç bir şey olmaz rahat ol :) müdür kim de karışıyor böyle bir duruma onu da anlamıyorum.
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Okuldan birisi tarafından trollenmis. Kavga çıkaracaklar galiba müdür yardımcısı'na durum anlatılsa sizin adınızı kullanarak milleti kandırıyor tarzı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Son Durum :
Okuldan bazı kişiler tarafından Müdürün adı kullanarak grubu trollemişler birisi de inandırıcı olsun diye yardım etmiş. Hoca taklidi yapan kişi istediği için grupta ki kişileri çıkarmışlar
sonra anladıklarında adını kullandıkları müdür yardımcısına söylemişler.
Müdür yardımcısı ise o kisiyi arayıp okula çağırmış çağırdığı kişi ise liseyi bitirmiş dershaneye giden birisiymiş.
Son :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Özel Eğitim Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medya grupları kurmak suç değildir tabiki. Ama o sosyal grupta kişiler hakkında asılsız iddalarda bulunur yada gayri hukuki konular konuşulursa okul idaresi oradaki konuşmaları kanıt göstererek idari soruşturma başlatabileceği gibi adli sürecin başlatılması için de girişim başlatabilir. Bu sürece bağlı olarak ne gibi cezalar geleceği veya cezanın gelip gelmeyeceği suçun büyüklüğü ile alakalıdır.