Site içeriği; sadece Herbalife distribütörleri aracılığı ile ulaşılması mümkün olan, Herbalife sağlıklı ve aktif yaşamı destekleyen bilimsel olarak geliştirilmiş kilo kontrolü ürünleri, besin takviyeleri ve kişisel bakım ürünleri

Herbalife ürünleri daha sağlıklı bir yaşam sürmenize, yaşam kalitenizi yükseltmenize yardımcı olmaktadır.

Wellness sektörünün lideri olan Herbalife, alanında deneyimli seçkin doktorlar, ödül sahibi bilim adamları (Dr. Louis Ignarro-Tıp alanında Nobel ödülü sahibi) ve tanınmış wellness uzmanlarından oluşan Bilimsel Danışma Kurulu tarafından geliştirilmekte ve belirli bir kalite seviyesinde olmaları sağlanmaktadır.

Herbalife gerçek anlamda global bir şirket durumundadır. 86 ülkede ilgili bakanlıkların onayı ile satılmakta ve kullanılmaktadır. Herbalife'ın kişiye özel kilo kontrolü programı ile (kilo alma-kilo verme) fazla kilolarınızdan, diyet yapmadan, yorucu ve yoğun egzersizler yapmadan, sevdiğiniz yemekleri yiyerek sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Herbalife gıda takviye ürünleri beslenmenizde eksik kalan kısımları tamamlamanıza imkan sağlamaktadır.

Herbalife kişisel bakım ürünleri ile vücut, cilt ve saç bakımınızı yapabilir, dış görüntünüze sihirli bir dokunuş ile güzelliğinizi ve daha genç görüntünüzü ortaya çıkarmanız mümkün olmaktadır.

Ürünler hakkında detaylı bilgiye haydikiloverelim.com internet sitemizden ulaşabilir ve 7/24 online Herbalife siparişi verebilirsiniz.