-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Girişimci / Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
lazy load eklentisi benim temanın içinde varmış :) eklenti değilmiş :)
eklentilereden "lazy load" araması ile birini kurun :) %80'i aynı işi yapıyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
clearfy ın menüdeki ayarlarına baktıktan sonra asset maneger olayına bakın :)
eklenti ve temanızın kullanmadığınız özelliklerinin yüklenmesini engellersiniz ordan :)
Load resource tıkını kaldırıp "everywhere" derseniz seçtiğiniz bileşen tüm sayfalar için artık yüklenmez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
TSK (Uzman Jandarma) emekli
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temanın görüntüsü güzel fakat tonaj fazlalığı var, bu halde yarışa devam etmesi zor görünüyor. Yani demem o ki bir sürü eklenti, CSS, Js, resim mevcut. Stil dosyalarını ve komut dosyalarını kaynaktaki sıralamaya göre tek dosyada birleştirebilirsin örnek: tek.css, tek.js gibi, javascript dosyalarını ertele, /wp-content/uploads/2019/06/logoa-1.png ve /wp-content/uploads/2019/06/paradox-logo-png-transparent-1-1024x174.png bu resimler 404 hatası veriyor yani kötü yönlendirmelerden kaçın. Yüklediğin bazı resimlerin orjinal boyutu 150x150 fakat teman bunları 64x64 olarak yeniden boyutlandırıyor. Sunucuya yüklemeden önce sen bilgisayarında bunları 64x64 olarak boyutlandır. Wordpressle birlikte gelen emojileri kullanmıyorsan kaldır, yine bana göre gereksiz olan /wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css kaldır gitsin. Gece yarısı ilk gözüme takılanlar bunlar, ayrıca Tema bana da Warez gibi geldi, hayırlısı olsun bakalım, işin çok sen bir an öne kolları sıva güzel kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
acemimemet hocanın dediği emoji dosyası ve style.min.css gibi şeyleri clearfly dan temizleyebilirsin,
clearfly wordpress in bütün ayarları demektir nerdeyse :D