-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Daha önce bu acı biberi tattım :) seo paketi demek : saçma sapan sitelere backlink vermek demek.
Düşüncemde şu birimizden aldığı para ile 7 liraya 10 liraya domain alıp aynı warez temayı kullanarak sitenizin linkini o sitelere yapıştırmaları.
Ben edindiğim bilgiye göre seo site içinde başlar. içerideki konunuz hazır değilse hiç bir anlamı yok. Hazır ise zaten 1. sayfada hatta sırada konunuzu görebiliyorsunuz.
Yararlı 2 siteden backlink almak varken yararsız 100 siteden backlink almak gereksiz. Sonra temizlemekle uğraşıyorsunuz. Birde paketi aldığınız adamdan isyan edince fırça yiyorsunuz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmza!!! Get Closer!
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gecen Sene Paket Aldım Sitem Spama Dustu Googleden Silindi Emegim Bosa Gitti 😒
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapma etme kendine ve sitene yazık etme. Ben o hataya geçen sene düştüm. Daima isim vermekten olaki bir şekilde hata bendedir diyerek imtina ediyorum. Ama durum şu şekilde; Altında yüzlerce çok olumlu yorumlar bulunan birisinden en üst paketi adamla konuşarak satın aldım. Sitem birden düşmeye başladı. Adama söyledim bir ay kadar bekle sonra sen gör birden zıplayacak dedi. Bir ay sonra düşmeye devam etti ama ben on gün daha yani 40 gün bekleyip adama yazdım. Dalga geçer gibi senin aynı paketten bir daha alman lazım dedi. Artık tamamen kendi çabamla ilerliyorum ama eski günleri hala daha tam yakalayamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-