-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Az önce XRP den ümidi kesip zararına butun ripple'lerimi sattım hepsini HOT'a çevirdim XRP beklemekten ciğerim soldu çünkü bayadir takipteydim güzel seviyelere düştü dahada düşmez diye öngördüm bayadır takip ediyorum çünkü +360k adet HOT aldım iyimi ettim kötümü bilemiyorum sizce değerlenir mi (uzun vade)
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Keske almasaydiniz. Hot tamanen çöp proje. Ltc yada eth alin 2 sene bekleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yani şöyle diyim coin miktarı fazla kripto paraların değeri düşük oluyor ve insanlar pek yatırım yapmaya yanaşmıyor bu yüzden coin miktarı az olan btc ltc eteryum gibi coinlerin alıcısı her zaman oluyor çünkü az bulunuyor.Birde şöyle bir durum var mesala air dropla uğraşanlar sırf coin gönderimi için bile eteryum alıyor borsada bir işlem yapıp yatırım yaparken insanların piskolojisine bakarak da işlem yapılmalı.Sonuçta bu coinlerin amacı büyük küçük her türlü yatırımı çekmek büyük resme bakıp karar vermelisiniz .
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yanlış bir hareket olduğunu acı bir şekilde öğrendim şuan maalesef 1.52 den bozdurduğum xrp şuan 1.68
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arbitraj ve al & sat için altcoinleri uzun uzun araştırdığımda en çok düşüp yükselen coinin HOT olduğuna kanaat getirmiştim. Elde tutmak için değil ama oynamak için güzel bir altcoin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Borsa işlerini yaparken borsaların yaptığı air droplarıda takip etmek lazım bazı borsalar xrp gibi coinlerin dağıtımını çok yapıyor. 6 dolar xrp çekimi verdi bcnex daha içerde 26 dolar xrp var bir kaç ay içinde onlarıda vericek benim gibi en az tahminen 10-20bin kişi var sanırım yani xrp nin fiyatı bu sıralar düşebilir .