-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler arkadaşlar bi eğitim sitem var ve öğeetmenlerinde girip dosya yükleyebilmesini istiyorum acaba normal üyelik sistemimi oluyor yoksa kullanıcı mı oluşturmaları gerekiyor konu halkında bilgi verir misiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorunu tam olarak anlayamadım ama çoğu sitede yükleme yapabilmek için üye olunması şart koşuluyor ki bencede öyle olmalı. Kimin paylaştığını görebilmek için, paylaşılan dosyaları takip edebilmek için üyelik şart olmalı. Hangi temayı kullanıyorsunuz, sitenizde üyelik bölümü varmı, dosya yükleme bölümü varmı bunları yazarsanız yardımcı olabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hueman temayı kullanıyorım hiç görmedim öyle üyelik gibi birşey
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Genelde üyelik sistemiyle oluyor. Her üye olanı içerik sağlayıcı olarak işaretleyebilirsiniz. Konular sizin onayınızdan sonra yayınlanır. ve ortamdan resimde yükleyebiliyorlar. En mantıklısı bu olacaktır.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üyelik sistemi sadece forum sitesinde mi oluyo acaba.
Bide üyeler olursa acaba direk orda dosys yükleme veya yazı ekle gibi butonlar kendimi oluşuyor yoksa onun için ayrı birşey mi yapmak gerekiyor ? Üye olan kişi acaba sadece ekleme sayfası tek mi göre biliyor yoksa panelin hepsini mi
harzem
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Depo Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress üyelik sistemi eklentileri (ör. UserPro, Pie Register) ile sitene üyelik sistemi kurabilirsin. üyeleri de içerik sağlayıcısı olarak atarsan üyeler istediği gibi içerik paylaşabilir bunun dışında üyeliksiz bu işi halletmek istersen bir form eklentisi (ör. Caldera Forms) ile form oluşturabilirsin böylece üye olunmadan içerik gönderilebilir sende gelen içerikleri uygun bulursan paylaşabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci, Makine Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eklenti kullanmanızı tavsiye etmem. Ayrıca bir eğitim sitesinde wordpress panelini öğretmen dahi olsa 3. şahıslara vermek amatör bir iş gibi geliyor bana.
Dilerseniz size çok gelişmiş bir upload sistemi kodlayabilirim ücret karşılığında. WP paneline girmeden dilediğiniz şekilde dosyalar saklanırlar.