lostyazilim
tr.link

Dizi Sitesi İçerisine Forum Yardım

12 Mesajlar 1.515 Okunma
lstbozum
tr.link

darkdeception darkdeception WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 2, (%100)
RespectionS teşekkürler hocam ingilizce olması sorun değil bakacağım benim de aklıma anlattığın gibi bir şey gelmişti fakat biraz detaylı bilgi almak istedim. Ben bunu iyice araştırıp öyle başlayayım forum koymaya site içerisine. Teşekkürler..

wmaraci
reklam

RespectionS RespectionS Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)

darkdeception adlı üyeden alıntı

RespectionS teşekkürler hocam ingilizce olması sorun değil bakacağım benim de aklıma anlattığın gibi bir şey gelmişti fakat biraz detaylı bilgi almak istedim. Ben bunu iyice araştırıp öyle başlayayım forum koymaya site içerisine. Teşekkürler..

1. Post Types oluşturmalısın hocam.
2. Post Typese oluşturduğun Kategori ve Etiket olayını dahil edersin şimdi tam aklımda değil adı fakat hepsi hakkında detaylı bilgi var codexte.
3. Sonrasında bu oluşturduğun post typesi görüntülemek için zaten mecbur bir template hazırlayıp o sayfada görüntületmek zorundasın herneyse sonrasındada. Forumun kategorilerinin konuların vb. olduğu sayfayı ister göstert ister göstertme.
4. En son olarak dizi tekil sayfalarının istediğin kısmına kategori id ile kategori adı ile artık orası size kalmış listeletin ve istediğiniz sonuca ulaşmış olursunuz güzel fikirmiş ben daha önce görmemiştim yeni hazırladığım film dizi tekrar izle temasına ekliyeyim bu olayı :)

Ek olarak şimdi aklıma geldi :

Post types ekleyip , taxonamy olarak kategori ve etiket olayını eklemelisin yanlış aktarmış olmayayım :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al