-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnsanlar ile anlaşamıyorsan kitaplara yönel. Ben de pek sosyal biri değilimdir. Ev-okul ders-roman diye geçiyor hayatım ki memnunum.
(Çin web romanlarını okuyorum genellikle. Epiknovel, webnovel gibi yerlerden)
Bence kendine bir hobi vs. bul.
>_<
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dopamine ihtiyacın var hocam ve geçmiş konularınızı incslediğimde hemen hemen hayatınızın bir döngüden ibaret olduğunu düşünüyorum. Bence web ortamını birakın ve farklı seylere yönelin hic degilse bir süreliğine
1 kişi bu mesajı beğendi.
100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üzerinde çok fazla negatif enerji var öncelikle bunu atmalısın.
# Çık dışarı sakin ve huzurlu bir yerde çıkar çoraplarını, ayaklarını toprağın içine göm. Bunu yapamazsan çimlerin üzerine çıplak ayakla yarım saat 1 saat kadar uzan. Kuşların seslerini dinle ve gökyüzüne bak. Bunu bir kaç gün yap. Negatif enerjini atıp çok rahatlatayaksın. Bol bol da duş al, su da vücuttaki negatif enerjiyi atar.
#Bunun haricinde manevi yönünü de biraz geliştir. Bilmiyorsan duaları ve namaz kılmayı öğren. Kalp gözünü açan duaları araştır ve oku. Hiç bilmiyorsan her gün abdest alıp içtenlikle 1 Yasin okumanı tavsiye ederim. Mutlaka huzur bulacaksın ve kötü düşüncelerden kurtulacaksın.
Daha sonra gidebilirsen gençlik merkezleri var oralara giderek yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeteneklerini geliştirebilirsin.
Halk egitim kurslarına da yazılabilirsin. Keman, seramik..vb.
Not: Doktor harici demişsin o nedenle bunları yazdım. Yoksa ilk tavsiyem doktor olurdu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Bende senin gibiydim yani korku yok çok asabiyim ama pek anlaşamıyorum kimse ise takıntılar çoktu 3 gündür ilaç veriyorlar inanırmısın gülmek nedir bilmeyen ben şuan mutluluk saçıyorum. İlacın yan etkisi yok vucuda zararı yok bağımlılığı yok kaza geçirdim doktor kendimi üzmemek için psikiyatri doktorunu gönderdi gece yatamıyorum uyanınca çok asabiyim kimseye güvenemiyorum vs şikayetleri sundum vallahi şuan 3 gündür anamdan yeni doğmuş gibiyim bence git bir psikiyatri doktoruna artık şunu anladım gerçekten doktora gitmek şart
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Ek olarak bak şuda var Web ortamında 5 yıl aralıksız takıldım evde dura dura bende öyle olmuştum webe ara verince değişti herşey çünkü sosyal hayattan koparıyor insanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hocam şuan hastanede yattığım için kutu ile değil tek getiriyorlar üzerinde Sitalopram yazıyor. Şunu da diyeyim şu yaşıma kadar asla hastane yüzü görmedim gitmedim ölsem yine gitmezdim hayat mecbur bıraktı ve yatıştayım. Bunu verdiler anladım ki ilaçların etkisi var
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hocam Sitalopram yazıyor üzerinde orasını bilemiyorum bak üşenme git bir hastanenin pisikiyatri doktoruna sorunlarını anlat zaten biz bu doktorları bize uzun uzun akıl verecek diye algılıyoruz öyle değil sorular soruyor algıladıktan sonra ilaç veriyor ve o ilaçlar sizi kendinize getiriyor.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gir azara onune gelene kufur et tiktok videosu izle video cek yorumlari kapa dert tasa kalmaz