Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Can alicı bir soruyla karşınızdayım. Site için bir konu yazıyordum ama malum araştırma yapmak, yazmak, mükemmel ve tamam olmasını sağlamak bunaltıyor.
Şimdi SEO açısından makaleyi bir kaç gün daha bekleyip tamamlanınca mı yayınlamak daha mantıklı? Yoksa eksik de olsa yayınlayıp bir kaç gün boyunca ekleme yapıp güncellemek mi?
Örnek veriyorum şuan 200 kelime makale ama hedefim 1000 kelime olsun. Makalenin tamamlanması da ortalama 3-4 gün diyelim.
1) 3-4 gün boyunca makale wordde durup ben araştırmalarımı yaptıkça ekleme yapacağım ve makale tamam olunca yayınlayacağım ve bir daha değişmeyecek.
2) şuan eksik de olsa makaleyi sitede yayınlayıp 3-4 gün boyunca araştırmalarımı parça parça yazıya ekleyip guncelleyecegim. (Yani her gün yazı güncellenecek) bittiğinde bir daha degistirmicem.
SEO açısından hangisi daha iyi? Ve neden?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence makale tam olmalı ve güncel tutulmalı(yeni eklenmeler yapılması gerektiğinde güncellenmeli tabiki haber siteleri belirli konularda canları sıkıldıkca güncelleme yapsalarda )Neden kısmına gelirsek eksik makalede ziyaretçi suresi 4 günde ne kadar etkir bilmem fakat her gün yazının güncellenmesinde ben bir fayda göremiyor.
200$ Google Cloud kodları için profilimi ziyaret edebilirsiniz.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Makale konularını parçalayarak kullanabilirsiniz. Bu aslında biraz yoğurt yeme olayına dönüyor. Her yiğidin yoğurt yeme şekli farklıdır. Ben daha çok parçalayarak iç linklerle güçlendirerek kullanıyorum.