AYJANS
Webmaster & Sosyal Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster & Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
83, (%100)
Hit alırken organik olmasına ve return visitor özelliğine dikkat etmeniz gerekmektedir.
Sadece analystic verilerinde gözükmesi bir anlam ifade etmiyecektir.
Eğer birisi sınırsız hit gönderiyorum veya günde 15-20K gönderim yapıyor diyorsa uzaklaşın ordan.
Çünkü yüksek miktar hit kesinlikle spamdır.
500-2000 arası idealdir.Hit alacağınız kişiye sisteminde kaç adet ip olduğunu sorun. Eğer +5000 ise sitenize giren ip 1 hafta sonra tekrar girecektir.Buda olumsuz etkiler.Ortalama 2 günde bir girmesi gerekemektedir.Olumlu sonuç almanız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yapay hit ile google sıralamanız yükselmeyecek tbm yükselmeyecek hiç bir şey yükselmeyecek ve artışa geçmiyeceksiniz aksine üstüne üstük birde aldığınız hiti hit almayı bıraktığınız an yakalayamazsanız bu sefer gözden düşeceksiniz yani %0 yarar %100 zarar.
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Faydası olmaz aksine zararı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neyle gönderiyorsun ? Bu hitlerin önemi ne ? Neye yarıyor ? Gerçekten arama motorlarından geliyorsalar nasıl oluyor da arama motorlarında olmayan kelimeler üzerinde gelebiliyor ? Analtycs de gösterir oranın hiç bir hükmü yok. Webmaster toolsa göstermiyor hiç dikkatini çekmedi mi ? Eğer googleden geliyorlarsa orada neden gösterilmiyor ?
Hocam ben gönderiyorum ve hiti ve anahtar kelimeleri hem Analtycs de hemde Google Webmaster Tools da gösteriyor. Ayrıca Adsense içinde hiçbir zararı yok.
http://www.safirmedya.com