Çalışma yaptığımız arkadaşlarımızdan referanslarımız;
Bir süre önce kendisinden paket satın almıştım ilk kez sitem adına çalışma yaptırdığım için anında cevap alamadım doğal olarak.Ancak bugün kendisi uyardığında farkettim sitem beklediğim seviyeye gelmiş alacak arkadaşların pişman olmayacağına eminim.İyi satışlar dilerim.
Arkadaşa iş verildi, gayet özveri ile ilgilendi ve ilgilenmeye devam ediyor. Teşekkürler.
1 Maximum 1 Süper Paket Alındı. İlgili bir arkadaş hızlıca yardımcı oldu .
Hocam selamlar, anahtar kelime çalışması aldım 300 try'lik paketten, bende başta ön yargılıydım. Lakin arkadaşla araşıp konuşunca ikna oldum.
Ahrefs de vs sonucu takipleyemedim ama örnek 1-2 ss bırakıyorum. Tavsiyem ara konuş isteğini anlat. 10 keywordu boşver güzel bir çalışma yapsın.
SS: https://eksiup.com/p/bt285747qfxd
Ahrefs de vs sonucu takipleyemedim ama örnek 1-2 ss bırakıyorum. Tavsiyem ara konuş isteğini anlat. 10 keywordu boşver güzel bir çalışma yapsın.
SS: https://eksiup.com/p/bt285747qfxd
iş verildi ,çalışma yapıldı, teşekkürler.
Bir adet Hiper Paket alındı. Yaptığı işi detayı ile açıklayan, anlayışlı ve ilgili bir arkadaş. on gün sonrasında etkileşimleri screen olarak paylaşacağım.
çalışma alındı gününde özenli bicimde teslim etti arkadas
bir kaç defadır çalışıyoruz, sorunsuz hizmet, teşekkürler.
Deneme amaçlı alındı. Arkadaş gayet hızlı şekilde teslim etti. Tavsiye ederim.
Çalışma tamamlanmıştır. Eline sağlık arkadaşın.
1 paket tumblr backlink çalışması yaptırıldı.İşiyle ilgili başarılı bir arkadaş gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.Hayırlı satışlar.
Arkadaşla çalışma sağlandı önceden blog satışımız olmuştu zaten güvenilir ve işini yerinde yapan birisi.
Furkan kardeşim muhtesem işler cıkarıyor. 20 paket alındı. Sonucları çok iyi halada almaya devam ediyoruz. Mutlaka almalısınız.
Bronz paket satın alındı, ilgili arkadaş, tavsiye olunur.
Paket 1 alındı hızlı ve sorunsuz işlem için teşekkürler
Arkadaş kesinlikle çok ilgili. İşini hızlı, özverili ve müşteri memnuniyetini düşünerek yapıyor. Sık sık çalışacağız inşallah, teşekkür ediyorum.
Arkadaştan 2 sitem için bronze paket aldım ödemesini yaptım ve raporu aldım. Temiz Hızlı Bir çalışma oldu.
Her hafta kendisi ile çalışmaktayız hızlı ve sorunsuz işlemleri için teşekkürler.
ÇALIŞMA SONRASI İLERLEMELER
1.
2.
3.
4.