-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sorun galiba sizde, bende sepet sorunsuz çalışıyor. Çerezleri temizleyin isterseniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim, işe yaradı ama yine de takip etmekte fayda var sanırım. Birden olmadığını görünce panik yaptım. :)
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bendede sepette gözükmüyor ??
gizli sekmedede denedim yine aynı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bir girişim nasıl açılır başlığında sepete atığınızda boş olarak gösteriyor onu tam ürün olarak görmüyor onu silip tekrar oluşturun ürün olarak oluşturmayın ki sepete at butonu oluşmasın
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende gözüküyor
55.000 Aboneli Youtube: https://www.youtube.com/c/Sezerakkaya
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, geri bildirimleriniz için çok teşekkür ediyorum. İlk siparişimizi alıp müşterimize gönderdik. Ürünleri de bir taraftan yüklemeye devam ediyoruz.
Google Analytics'te ziyaretçi trafiğini takip ettiğimde ödeme sayfasından sonrasını getirmek zor oluyor. Sitemizden emin olmak için bir yardıma daha ihtiyacım var.
Ödeme sayfasına gelip;
1-Kapıda nakit ödeme
2-Kapıda kredi kartı ile ödeme
3-Online kredi kartı/banka havalesi ile ödeme
varyantlarını deneyip geri dönüşler almam lazım, kendim ve bir kaç arkadaşım farklı metotlarla denedik ama yine de emin olmak istiyoruz.
Deneyimlerinizi yine paylaşırsanız çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Veri merkezi yönetimi
-
-
Ad Soyad
U** I**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
bir bayanın yaptıgı bu iş hem satım hemde web gayet basarili tebrik ederiz ulkemize bu tur girisimler her zaman lazım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, lütfen biri yardımcı olsun. 19 muhtemel satışı son 3 günde kaçırdım. "sepet boş görünüyor" nedir nasıl düzeltilir ? Bir türlü aşamadım. Oldu bitti ve düzeldi diye düşündüm ama halen aynı sorun devam ediyor. Kimi kullanıcılar sorun yaşamıyor ama bir çok kullanıcı bu sorunla karşılaşıyor sitemde. Ürünü sepete ekliyor, sepete gidiyor "sepet boş" diyor. Ödeme ekranına gidiyor "sepet boş" diyor. Siteme giriş yapan kullanıcıların büyük çoğunluğu iOS cihaz kullanıyor. Ve bu kullanıcılarda bu sorunun yaşandığını düşünüyorum çünkü ürünü benden almak isteyen müşteriler "sepet boş görünüyor" ile karşılaştıklarında WhatsApp tan ulaşıp siparişlerini tamamlıyorlar. Kendilerinden aldığım geri bildirimlerde de cihazlarının iOS olduğunu öğreniyorum. 7-24 WhatsApp ile de satış olmuyor maalesef. Bana kalsa gece iki de olsa WhatsApp tan yazıp siparişini versin ama her müşteri de bunu yapmıyor maalesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tekrar merhaba, mobilden girişlerde sorun devam ediyor ve halen bir çözüm bulamadım. Kaçırdığım siparişin ve müşterinin haddi hesabı yok. Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum lütfen