lostyazilim
tr.link

Büyük...

3 Mesajlar 735 Okunma
acebozum
tr.link

CodeR92 CodeR92 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Coder
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 14 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Sizce yıllarca bahsedilen İstanbul'da olacak büyük deprem yaklaştı mı,ne düşünüyorsunuz ?

elektronikssl
webimgo

bulentking bulentking WordPress Developer Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 21 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** L**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 91 / 127
  • Ticaret 1, (%100)
Ben bu olayları kıyamete bağlıyorum. Kıyametin en büyük alametlerindendir depremler. Buna ek olarak zamanın hızlı geçmesi de kıyamet alametidir. Zamanda çok hızlı geçiyor artık. Allah sonumuzu hayretsin.
melankolia mert29 Mfa

kişi bu mesajı beğendi.

mehmet01 mehmet01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ...
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 1, (%100)
Umarım bu 5.8 şiddetinde olan deprem o beklenen büyük depremdir ama yetkililer hala beklentide. Bu gün içinde ikinci büyük bir deprem daha olabilir denmiş. Yetkili birinden değil de o bölgede yaşayan bir arkadaştan duydum. Genelde geceleri fena sallanır diye hatırlıyorum. En azından bu önümüzdeki 2 gün/gece tedbirli olmakta fayda var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doğanın bir kanunu bu. Milyonlarca yıldır var olan ve beklenen bir şeydi. Gezegenimizin çekirdeği hala canlı, yerkabuğu hareketli. Yerinden rahatsız olunca oturaak bir pozisyon arıyor haliyle. Şimdi bayağı iyi sallandığı için yerkabuğu yerine biraz yerleşmiş olabilir, büyük depremin enerjisi biraz absorbe olmuştur (soğrulmuştur). Yani 1 defa 10 şiddetinde olmaktansa 2 defa 5 şiddetinde olması gibi olursa daha iyi olur. En azından öyle umuyorum. Allah kalbimizde geçeno hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin artık...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al