Merhaba arkadaşlar,
Full oyun ve program sitemize editör aramaktayız. Bilgisayar ve mobil oyunları hakkında bilgi sahibi, oyun oynamayı, araştırmayı seven ve günde belli bir saatini bu işe ayırabilecek kişilere ihtiyacımız var.
Önemli Not: Bizimle uzun süreli çalışabilecek, oyun ve program editörlüğü konusunda tecrübe sahibi olan arkadaşlar önceliğimizdir.
Aranan Özellikler
- Oyunlarla içli dışlı olan
- Eski - yeni pek çok oyun bilgisine ve tecrübesine sahip olan
- Oyun dünyasında olup biten gelişmeleri yakından takip eden
- Özgün içerik yazabilecek, tam anlamıyla Türkçe dil bilgisine hakim olan
Başvuru
Güncel bir oyuna hazırlanmış inceleme konseptinde (minumum 150 kelimelik) oyun inceleme yazılarınızı bana göndermeniz yeterlidir. Bizim için en önemli kriter içerikleri özgün olması, yazılar içerisinde alıntı kelimeler olmasını istemiyorum. Bu tür içerik görürsem içeriğini siler, ( girdiğiniz içerikler incelemeden sonra yayına alınacaktır ) ve hak ettiği ödemeyi iptal eder ve çalışmamızı sonlandırırım. Yıllardır bu sektörde olduğum için bu tarz kurnazlık yapacak kişileri anlarım. Lütfen böyle düşünen arkadaşlar varsa şimdiden belirteyim yazmasınlar...Benim için önemli olan her içeriğin emek verilerek hazırlanması.
Ücretlendirme
Editör olarak çalışmaya başlayacak arkadaşlara içerik başına ücret verilecektir. Bu ücretler düşük meblada olmayıp kesinlikle editörü tatmin edecek rakamlardır. İçerikler için fiyat konusunda görüşüp, anlaşılacaktır.
İçerik Konusu
Oyun veya program içeriklerinin ortalama 100-150 kelime arasında olması yeterlidir.
Girilecek konu için size örnek şablon verilecektir, buna uygun giriş yapacaksınız.
Özgün olarak size detaylarını anlatacağım şekilde her konu için 3 adet resim + logo eklemeniz gerekiyor.
Wordpress tabanlı site olduğu için içerik girilmesi oldukça kolaydır.
Başvuracak arkadaşlar pm veya skype üzerinden bana ulaşabilirler.