Merhaba dostlar yazarımın bi hatası yüzünden çıkan bi sorun yüzünden adsense reklam' durdurdu hesabım iptal edilmedi veya herhangi bi ceza almadı sadece bana verilen link kaldırılırsa oto reklamlar gözükeceği mail geldi fakat linki kaldırdığım halde bana mail gelerek şu şekilde demekteler..
yardımlarınızı bekliyorum..
Sayın Kullanıcımız,
Gönderdiğiniz itiraz için teşekkür ederiz. Ancak, webm4ster.gen.tr URL'sini kapsamlı bir şekilde inceledikten ve bize ilettiğiniz görüşleri değerlendirdikten sonra, sitenin, program politikalarını hâlâ ihlal ettiğini tespit ettiğimiz için sitede reklam sunumunu şimdilik tekrar etkinleştiremiyoruz.
İhlalin söz konusu olduğu örnek sayfa: https://webm4ster.gen.tr/hesap-paylasim-script/
Aşağıdaki özellikleri taşıyan içeriklere izin verilmez:
Bilgisayar korsanlığı ya da program kırma yöntemlerini tanıtan ve/veya kullanıcılara yazılımlar, sunucular ya da web siteleri üzerinde değişiklik yapmaları veya bunlara yetkisiz şekilde erişmeleri için gereken talimatları ya da ekipmanları sağlayan.
Politikanın tamamını (örnekler dahil) Yardım Merkezi'nde inceleyin.
Sitenizi politikalarımıza uygunluk açısından gözden geçirmek için lütfen birkaç dakikanızı ayırın. Değişiklikleri yaparken, politika bildiriminizde bahsedilen URL'nin yalnızca bir örnek olduğunu ve aynı ihlallerin web sitenizin diğer sayfalarında da bulunabileceğini unutmayın. Sitenizde reklam sunumunun yeniden etkinleştirilebilmesi için önce web sitenizin tamamında uygun değişikliklerin yapılması gerekir.
Sitenizin AdSense programına katılım için yeniden değerlendirilmesini istiyorsanız, lütfen program politikalarımızı inceleyin ve Web sayfalarınızda gerekli tüm değişiklikleri yapın.
Sitenizle ilgili tüm sorunları çözdükten sonra, başarılı bir itirazı nasıl oluşturacağınızla ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen bu Yardım Merkezi makalesini inceleyin.
İş birliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi