https://www.paykwikco.com
Paykwik
Paykwik sizin kişisel bilgilerinize ihtiyaç duymadan internet üzerinden online olarak alışveriş yapabileceğini Sanal Karttır. Sanal Kartlar kullanıcılarının isteği doğrultusunda ön ödeme olarak önceden yüklemiş oldukları tutarı daha sonra istedikleri an özgürce kullanabilmektir. Paykwik Kart'ın en büyük avantajlarından biride ön ödeme olarak yüklenen miktar ve daha sonra Kredi Kartı gibi süpriz ödemelere maruz kalmamaktır. En mantıklı yol ! Yükle kullan.. Paykwik avantajlarını sıralamaya devam ediyoruz

Paykwik Türkiye
Paykwik Kart Sanal Kartlar Türkiye'de yeni yeni yaygınlaşıyor diyebiliriz . Daha çok yurt dışında yaygınlaşmış bir sistemdir , insanlara kolaylık olması açısından ve daha güvenli bir alışveriş yapılması açısından oldukça üst seviyede bir güvenlik sistemi vardır. Bunlar öncelikle bu tür kartlarda İsim Soyisim Tc no gibi hiç bir kişisel bilgilerinizin yer almamasıdır bu da internet üzerindeki bir çok kredi kartı **************sının sonu ve korkulu rüyasıdır. Türkiye genelinde Paykwikco.com olarak en iyi hizmeti sizlere sunmaktayız sitemiz en güvenilir site olmayı sonuna kadar hakediyor ,sizlerden gelen yorumlar mesajlar doğrultusunda ilerliyoruz , piyasada o kadar çok işin cambazlığını yapmaya kalkan kısacası ************** diyebileceğimiz site çok bunlara itibar etmeyiniz. Hatta site üzerinde doğru düzgün iletişim bilgileri olamayan sitelerden uzak durunuz. Paykwik konusunda uzman kadromuz sayesinde anından alım satım gerçekleştirebilirsiniz.

Paykwik Alımı
Paykwik alımı konusunda bilgileri tarafınıza şöyle aktarabiliriz . Öncelikle paykwik alırken nelere dikkat etmek gerekir Paykwik'i hangi para birimi ile alırısınız ve hangi para birimi olarak alırısınız onlara değinmek istiyoruz. Paykwik almak için öncelikle sitemize geldikten sonra bizlere Whatsapp butonu üzerinden yazarak veya Canlı Destek butonu üzerinden anında ulaşabilir tüm sorularınızı tarafımızdan yanıtlayabilirsiniz. Evet buraya kadar anladınız peki ya sonra ? Herşey konuşuldu ödeme yapıp Paykwik alacaksınız doğru mu ? Hangi bankayı kullanıyorsanız o banka üzerinden tarafımıza havale olarak ödeme yaparak anında paykwik sanal kartınıza erişim sağlayabilirsiniz . Peki bu Sanal kartı nasıl kullanacaksınız ? Paykwik kullanım konusunda eğer yeniyseniz bunları bilmiyor olabilirsiniz , aslında zor bir yanı yok sadece size verilen 16 haneli pin ile istediğiniz gibi alışverişinizi yapabilirsiniz hepsi bu kadar..

Ucuz Paykwik Satın Al
Evet sıra geldi Paykwik fiyat konusuna , peki paykwik fiyatları nasıl belirleniyor ? Neye göre ödeme alınıyor ve hangi para birimi olarak Paykwik alıyorsunuz bir üst başlıktada bahsettiğimiz gibi bu tür soruların cevabını bu yazımızda bulacaksınız. Öncelikle Paykwik para birimi (Euro) dur , ve fiyat güncel kur ile hesaplanır üzerine kar marjı eklenip satışa sunulur. Örnek verecek olursak şuanki Euro kuru (1 euro) (6.20) 6 lira 20 kuruşdur. Ve en az 10 euro alınabilir bu da 62 lira yapar kar marjı olarakda 1 paykwikde 1 lira 80 kuruş kar koyulur bu da 10 paykwik size 80 ₺ tutarında bir hesap çıkartır . Tabi bu oran sizin Paykwik alım rakamınız yükseldikçe bizim kar marjımız düşer , yine örnek verecek olursak 1000 paykwik aldığunızda 7200 liraya düşer ilk hesaba göre 8000 lira yapması gerekirken 800 lira indirim sağlanmaktadır , bu durum sizin aldığınız Paykwik miktarı ile alakalıdır.

Paykwik Bozum
Paykwik bozum nedir birazda bundan bahsedelim . Paykwik satın aldınız ve kullanım dışı nakite ihtiyacınız oldu elinizdeki paykwik'i anında sitemiz üzerinden bozdura bilirsiniz. Sizcede paykwik ciddi anlamda güvenli ve avantajlı değil mi ? İstediğiniz gibi harcama yaparken istediğiniz gibi de bozum yapabilirsiniz bu iki yönden de Paykwik süper avantaj sağlamaktadır. Tek yapmanız gereken bizlerle canlı destekten veya whatsapp üzerinden iletişime geçerek Paykwik bozdurmak istiyorum demeniz yeterlidir. 5 dk içinde paranız hesabunızda. Peki bozum işlemi neye göre ve nasıl yapılır ? Yine dediğimiz gibi güncel kur üzerinden bildiğiniz altın bozdurur gibi o mantıkta kar marjı eklenerek bozum işlemi yapılmaktadır.

En Güvenilir Paykwik
Sitemiz yine siz değerli müşterilerimizin yorumları , mesajları doğrultusunda en güvenilir Paykwik sitesi olmayı başarmıştır. İnternet üzerinde o kadar ************** ve haksız kazanç sağlama peşinde site varki bunu hepimiz iyi biliyoruz . Örnek vermek gerekirse televizyonlara çıkan reklamlarda bile ayakkabı siparişi verene meyve , sebze gibi ürünlerin alıcıyla buluştuğu olmuştur kaldıki hiç bir dayanağı olmayan sitelerin bu tür olayları yapma olasılığı çokça yüksektir. Bizim dayanağımız müşterilerimiz ve onlara sağladığımız Güvendir. Paykwik Konusunda (bilmeyenler için) yeteri yeteri kadar bilgiye ulaşamadıysanız bizlere canlı destek butonlarından istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz.

Paykwik Fiyat Listesi
10 € - 80 ₺
15 € - 110 ₺
20 € - 145 ₺
25 € - 180 ₺
30 € - 220 ₺
40 € - 290 ₺
50 € - 360 ₺
60 € - 430 ₺
70 € - 500 ₺
80 € - 570 ₺
90 € - 630 ₺
100 € - 700 ₺
150 € - 1050 ₺
200 € - 1390 ₺
500 € - 3430 ₺
1000 € - 6750 ₺
Güncel Paykwik Fiyatlarıdır.

Paykasaco