-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Takip ederek kasmaya çalışıyorum geri dönüş ve etkileşim pek fazla olmuyor bot etkileşim ile takipçileri anasyfasına düşebilirmiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir tane Instagram hesabım var, 1900 küsur takipçiye bot atmadan tertemiz şekilde geldim. Gönderilere beğeni atıyordum ama son zamanlarda şunu farkettim; 1900 takipçi varken 500 beğeni atıyordum ve aylarca takipçi artışı 50 kişi bile olmadı. 1 ay boyunca hiç beğeni atmadım, 2221 takipçiye çıktım. İlginçtir beğeni atmayınca daha fazla takipçi gelmeye başladı. Hatta gelenin yarısı kadar da takipten çıkanlar oldu. Çıkmasalar sayı daha da fazla olacaktı.
Edit: 500 beğeni atttığımda daha çok etkileşim geldiği gözüküyordu ve beni daha mutlu ediyordu. Şimdi bir postuma 50-80 arası beğeni geliyor, etkileşim sözde düşük gözüküyor ama takipçi sayısı artıyor. Ben hiçbir şey anlamadım bu işten. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu etkileşim alma ve keşfet düşme eskisi gibi beğeni ile felan algılanmıyor öncelikle yeni hesaplara hikayelerde ve keşfette çok fazla fırsat tanıyor instagram oyüzden hocam siz kaliteli ve güzel içerikler paylaşın kimseyle takipleşmeye ihtiyacınız yok keşfete düşeceksiniz içeriklerinizde iyiysi kullanıcılar kendiliğinden etkileşime başlarlar
1 kişi bu mesajı beğendi.