lostyazilim
tr.link

İnstagram Hesap Kasma Hk.

4 Mesajlar 646 Okunma
acebozum
tr.link

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
Takip ederek kasmaya çalışıyorum geri dönüş ve etkileşim pek fazla olmuyor bot etkileşim ile takipçileri anasyfasına düşebilirmiyim

wmaraci
reklam

bthnblr bthnblr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Bir tane Instagram hesabım var, 1900 küsur takipçiye bot atmadan tertemiz şekilde geldim. Gönderilere beğeni atıyordum ama son zamanlarda şunu farkettim; 1900 takipçi varken 500 beğeni atıyordum ve aylarca takipçi artışı 50 kişi bile olmadı. 1 ay boyunca hiç beğeni atmadım, 2221 takipçiye çıktım. İlginçtir beğeni atmayınca daha fazla takipçi gelmeye başladı. Hatta gelenin yarısı kadar da takipten çıkanlar oldu. Çıkmasalar sayı daha da fazla olacaktı.

Edit: 500 beğeni atttığımda daha çok etkileşim geldiği gözüküyordu ve beni daha mutlu ediyordu. Şimdi bir postuma 50-80 arası beğeni geliyor, etkileşim sözde düşük gözüküyor ama takipçi sayısı artıyor. Ben hiçbir şey anlamadım bu işten. :D
darknov4

kişi bu mesajı beğendi.

RespectionS RespectionS Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)
Bu etkileşim alma ve keşfet düşme eskisi gibi beğeni ile felan algılanmıyor öncelikle yeni hesaplara hikayelerde ve keşfette çok fazla fırsat tanıyor instagram oyüzden hocam siz kaliteli ve güzel içerikler paylaşın kimseyle takipleşmeye ihtiyacınız yok keşfete düşeceksiniz içeriklerinizde iyiysi kullanıcılar kendiliğinden etkileşime başlarlar
darknov4

kişi bu mesajı beğendi.

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
Peki işletme hesabınamı geçeyim böylemi kalsın. İstatistikleri öğrenmek için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz

RespectionS adlı üyeden alıntı

Bu etkileşim alma ve keşfet düşme eskisi gibi beğeni ile felan algılanmıyor öncelikle yeni hesaplara hikayelerde ve keşfette çok fazla fırsat tanıyor instagram oyüzden hocam siz kaliteli ve güzel içerikler paylaşın kimseyle takipleşmeye ihtiyacınız yok keşfete düşeceksiniz içeriklerinizde iyiysi kullanıcılar kendiliğinden etkileşime başlarlar

bthnblr adlı üyeden alıntı

Bir tane Instagram hesabım var, 1900 küsur takipçiye bot atmadan tertemiz şekilde geldim. Gönderilere beğeni atıyordum ama son zamanlarda şunu farkettim; 1900 takipçi varken 500 beğeni atıyordum ve aylarca takipçi artışı 50 kişi bile olmadı. 1 ay boyunca hiç beğeni atmadım, 2221 takipçiye çıktım. İlginçtir beğeni atmayınca daha fazla takipçi gelmeye başladı. Hatta gelenin yarısı kadar da takipten çıkanlar oldu. Çıkmasalar sayı daha da fazla olacaktı.

Edit: 500 beğeni atttığımda daha çok etkileşim geldiği gözüküyordu ve beni daha mutlu ediyordu. Şimdi bir postuma 50-80 arası beğeni geliyor, etkileşim sözde düşük gözüküyor ama takipçi sayısı artıyor. Ben hiçbir şey anlamadım bu işten. :D

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al