lostyazilim

Wordpress Etiket Sistemi

6 Mesajlar 1.805 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar biliyorsunuz wp etiket sistemi var :) İlk zamanlar çok fazla işe yarayan bu sistemi uzun süredir kullanmıyorum. Hatta daha önce 2 bini bulan etiketlerin hepsini sildim.

Etiket sisteminin yanlış kullanırsanız faydasından çok zararı oluyor. Gördüğüm birçok blogda benim gibi yanlış kullanmış. Şöyle bir şehir efsanesi var. Yükselmek istediğiniz kelimeleri ekleyin bu etiketlere.

Ben bu sistemin hiçbir faydası olmadına inanıyorum. Uzun süredir kullanmadığım halde hiçbir olumlu veya olumsuz özelliğini görmedim. Bundan sonrada yazılarımda hiçbir şekilde etiket kullanmıyorum.

Sizlerinde wordpress etiket sistemi hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.

wmaraci
reklam

AhmetK AhmetK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 2503
  • Beğeniler 64 / 327
  • Ticaret 23, (%100)
Etiket candır :D

Etiket sayesinde index sayım artıyor ve etiketlerden siteme gelen ziyaretçiler oluyor. Ben faydasını görüyorum yani.
TurkayNet

kişi bu mesajı beğendi.

Tunahan Tunahan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad T** O**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Mutlaka faydası olacaktır. Bence kullanın.

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim. Yerli ve Yabancı birçok siteyi iyice inceledikten sonra bu kararı verdim. Ayrıca etiket kullanarak iki üç aylık siteler 6 bin 7 bin indexe ulaşıyor . Benim sitem bir buçuk yıllık bir site google index sayısı 2840 civarında. Bir sitenin etiketlerle google çok fazla index alması o siteye hiçbir fayda sağlamıyor. Ben bunun yerine sadece eklemiş olduğum özgün yazılarla yükselmek istiyorum. Çünkü onbinlerce indexe sahip bir çok siteyi özgün içerikli bir yazıyla geride bırakabiliyorum. Bu yüzden etiketlerin faydalı olmadığını düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

BKD BKD WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 30 / 130
  • Ticaret 11, (%100)
Etiketler doğru kullanılırsa çok faydalı oluyor. Önemli olan anahtar kelimeyi yazmak. Yani saçma sapan kelimelerle etiket kısmını doldurursanız ve çok fazla etiket girerseniz zararı olur. En fazla 4 etiket olacak şekilde ve doğru etiketler kullanılırsa çok faydalı olur diye düşünüyorum.

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Çok faydalı olurda neye olur. Sitemde iki bin etiket olduğu zamanla hiç etiket olmadığı zaman arasında hiçbir fark yok. Hatta etiketleri kaldırdıktan sonra ciddi anlamda ziyaretçi artışı da oldu. Ayrıca yazılarda kullandığım etiket sayısı 3'ü geçmiyordu.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al