-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim sahip olduğum hostinde 5 adete kadar site barındırabildiği söylüyor. Bu hostingde 2 farklı sitemi bulundurmam sorun oluşturur mu özellikle seo açısından?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo açısından sorun yok. Disk kapasitesi ve trafik sorununa yol açmayacaksa herhangi bir sorun olmayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Stanley'in dediği gibi herhangi bir sakıncası yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Seo kısmından sorun çıkarmaz ama sunucunun yavaşlatmasına ve optimize sorunları çıkartabilir. Eğer işi biliyorsan bu sorunlar çözülür yani kısacası sıkıntı yaratmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
SEO açısından sorun olmaz zaten paylaşımlı hostingler paylaşımlı ip kullandıkları için zaten halihazırdaki sitenizin bulunduğu ip adresi üzerinde farklı onlarca site mevcuttur. Aynı hosting paketine yeni ekleyeceğiniz siteleriniz de aynı ip adresi üzerinde barındırılacak.
Yalnız burada şöyle bir durum var. Ne tür bir hosting paketi kullandığınızı bilmiyorum fakat genelde hosting paketlerinde %25-%35 arasında CPU kullanım hakkı tanımlanıyor veya 200.000 inode limiti oluyor. Zaten halihazırda kısıtlı kaynaklara sahip paketlere birden fazla site eklenmesini ben uygun bulmuyorum. Ekleyeceğiniz siteler ufak lokal siteler olur örneğin bir şehirdeki restoranın sitesi veya kuaför sitesi gibi, onda sorun yok. Ama genel kitleye hitap eden yüksek ziyaretçi hedeflerinizin olduğu siteleri bu tarz paketlere sıkıştırmak bence pek sağlıklı değil.
bycixies
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
61 / E
-
Meslek
Emekli
-
-