BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Merhabalar,
Wordpresste temama sağdan sola ya da soldan sağa kaydırılabilir bir galeri eklemek istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
kırmızı ile işaretlediğim yere eklemek istiyorum.
https://eksiup.com/p/9g220974cn4u
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
sitemin anasayfası tamamen şablon zaten yani şunu demek istiyorum anasayfa tamamen eklentilerden oluşuyor.bir temanın düzenlenmiş hali sadece.
ben anasayfaya nasıl birşeyler ekleyebilirim? site paneli üzerinden eklentileri düzenleyerek ya da istemediğim eklentileri kaldırarak anasayfayı yönetiyorum. eklenti haricinde ben tüm gönderilerin altına sağdan sola yatay kaydırılabilir galeri eklemek istiyorum. siteyi pm ile iletsem inceler misniiz?
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabii iletiniz. Eklenti yerine kod olarak eklemek istiyorsunuz sanırım doğru mu anlamışım?
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Stanley evet hocam. şablonda eklentiler tanımlı olduğu için ben anasayfaya kodla nasıl bişi eklicem bilmiyorum. eklentileri kendime göre editliyorum anca.