-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@NetBilim bir dönem vloggerların en gözde kamerasıydı. Youtube'da g7x mark 2 ile çekilen çok çok fazla video görebilirsin. İzle ve karar ver.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dövme Sanatçısı, WM
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her ikisinin de artı ve eksi yönleri var.
Fakat bunları kıyaslamadan önce bakılması gereken nokta;
Telefon kamerası bir extra olarak sunulurken, video kamera ise sadece bu işi yapmak için üretilmiş ve geliştirilmiştir.
Benim tavsiyem Canon Legria ve ya Sony DSC serilerinden kullanabilirsin. Her ikisi de gayet kaliteli ve fiyat/performans olarak gayet makûl ve stabil cihazlardır.
Bu arada kanalında başarılar dilerim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dövme sanatçısı & tasarım uzmanı.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam kararından pişman olmaman dileği ile :) Gimbal candır bunun içinde ben (telefon için Zhiyun Smooth 4 Kullanıyordum ha bozuldu o ayrı) Zhiyun crane 2 ya da DJI Ronin-M V3
Tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aylar sonra güncelleme yapmak istedim arkadaşlar. Tüm ekipmanlarımı tamamladım ve tercihimi aynasız kamera alarak yaptım. Çok memnunum. Benim gibi aklında soru olanlar için bir kaç uyarıda bulunmak isterim tabi.
- İlk olarak vlog çekimler için hafif kamera almaya çalışın. Aynasız makinalar iyidir. Ben Canon M50 aldım ve gayet hafif, küçük.
- Makina alırken sadece gövde alıp ona uyumlu bir geniş açılı lens alın. Diğer türlü üzerindeki sabit lens vlog çekimlerinde pek iyi sonuç vermiyor.
- Bir üstteki uyarım gibi yine uyarıyorum. Vlog çekimlerinde geniş açılı lens alın mutlaka.
- Ve son olarak gimbal .Gimbal ile hem profesyonel çekimleriniz olur hemde görüntü sallanması tamamen ortadan kalkar.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben kanalim icin 11 aldim cektigin videoyu telefondan editleyip youtube yukluyorum