-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Merhabalar,
Arkadaşlar Okul öncesi eğitime dair bir sitem var. Sektörde lider benim fakat farklı 4 konu üzerinden de yazmak istiyorum örnek Fotoğrafçılık, Gezi, Güzellik bakım ve Silah özellikleri saydığım bu anahtar kelimeler örnek için yazdım lakin burada ki gibi Okul öncesi için çok alakasız konular fakat 0'dan bir site kurmak 0'dan site içi ve site dışı baclink çalışması o kadar emek istiyor bu emekleri tek site üzerinden mi devam ettireyim yoksa fakrlı siteler üzerinden mi? Okul öncesi ana sitem 1,5 yıllık ve Da - Pa değeri fazlasıyla iyi ve büyük sitelere kafa tutuyor. Hangi konuyu yazarsam yazayım ilk sayfa veya ilk sıradayım ondan dolayı ne yapsam diye düşünüyorum.
Site adresi ile alakasız konular yazmamda bir sakınca olur mu? Sizler ne düşünüyorsunuz? veya Her konu için 1 site açayım mı?
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu konuda domain çok önemli. Eğer site adresinizi söylerseniz kişisel fikrimi belirtebilirim. Böyle bir soruda domaini bilmeden kimse yardımcı olamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Mfa Haber siteleri Güzellik bakıma kadar alakasız yazılar yazmış :) Spor haber siteleri FAL bakıma kadar yazı girişi sağlıyor. Ben kullanıcı acısından tepki alır mıyım diye bilgi edinmek istemiştim lakin bununda çözümünü buldum. Temamın özellikle sayesinde yazacağım yazılar anasayfa görünmeyecek ve kategorilerimde görülecek ve kategoriye slider ekleyeceğim ve google sıralamada konuyla alakasız başlık çıkmayacak şekilde ayarlacağım. Bu şekilde sorunsuz olacak.