webcroy.com
Herkese merhabalar. İnternette geniş araştırmalar yaptıktan sonra bu tarz bir sitenin olmadığını farkettim. Uzun zamandır aklımdaydı ve üzerin geniş araştırmalar yaptım.
Sitenin Genel Amacı
-Sitede bir topluluk yaratıp webmasterların işine yarıcak şekilde sosyal bir platform oluşturmak.
-Webmasterların postlarında siteleri hakkında bilgilerini vermesini hatta güvenli bir şekilde site, sosyal medya hesapları ve servisleri ticaretinin yapılmasının sağlanması.
-Webmaster çevresi yaratmak ve yeni arkadaşlıkların oluşmasında destekçi olmak.
-
Özellikler
Arkadaş sistemi, sayfalar açabilme özelli, gruplar kurabilme özelliği mentionları ve kişileri etiketleme özellikleri.Özel profil sayfası. Reklam sistemi. Postları ön plana çıkarabilmenizi sağlayan pro üyelik özelliği. Güven açısından Verified User (Doğrulanmış Profiller).
Evet işte genel bi özet geçmek gerekirse durum bu. İlgilenen olursa mod.luk arayışlarım şuan aktifdir. Türkçe çevirisinde hatalar mevcut bu konuda da yardımcı olabilcek biri olursa konu altına yazmanız yeterli. Teşekkür ederim :)
not: Sitenin ufak tefek sıkıntıları bulunmakta zamanla hepsinin üstesinden gelebilceğimi düşünüyorum. Eğer bir bug farkederseniz bana bildirirseniz çok sevinirim.