-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi geceler. AdSense hesabım, kök düzeyine ad.txt dosyası eklememi istiyor. Kazançlarım risk altındaymış. Ne yapmam gerekiyor?
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
J** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Uyarının olduğu kısımlarda ads.txt dosyasını bilgisayarınıza indirmek için alan olması lazım. Dosyayı indirdikten sonra kök dizinine (public_html klasörü) yükleyin.
Not: Uyarının hemen kaybolmasını beklemeyin. Biraz sabr edin kendiliğinden gidecek, süre değişebiliyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
JoshgunPRO adlı üyeden alıntı
Uyarının olduğu kısımlarda ads.txt dosyasını bilgisayarınıza indirmek için alan olması lazım. Dosyayı indirdikten sonra kök dizinine (public_html klasörü) yükleyin.
Not: Uyarının hemen kaybolmasını beklemeyin. Biraz sabr edin kendiliğinden gidecek, süre değişebiliyor.
Evet, dosyayı indirdim. Blogger kullanıyorum, html olarak düzenle dedim. Kök dizini hangi sıra tam olarak? Nereye eklemem gerek public ... dediğiniz kısmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blogger kullanıyormuş benimde blogger sitem var ayni sorun bende de var. (blogger.com) (siteadi.blogspot.com)
🌟Sıfırdan Wordpress Siteniz Yapılır. lisanslı🔥 + Mythemeshop Eklentileri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim. Ne zamandır uğraşıyorum bunun için. Tekrar teşekkürler. İyi geceler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
JoshgunPRO adlı üyeden alıntı
Blogger kumanda panelinde Ayarlar > Arama Tercihleri > Kazanç Sağlama > Özel ads.txt > Düzenle yolunu takip ederek özel ads.txt içeriğini etkinleştirin. Orada yer alan kutuya indirdiğiniz ads.txt içerisindeki satırı yazın.
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bo sorun bendede vardı 2 sitemde eklediğim halde halen uyarı veriyor robot.txt dosyasına ekledim biri gitti biri kaldı her ikisinede aynı işlemi yaptım ama nedense biri olmadı halende uyarı vermektedir gerçi kullanmadığım bir donain olmazsa kaldıracam onu kökten çözüm olacak :)
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com