lostyazilim
tr.link

Sınırsız hosting hakkında

15 Mesajlar 1.854 Okunma
lstbozum
tr.link

bluecity bluecity WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web kazanç
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 965
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 1, (%100)
Sınırsız kavramı sadece hosting amaçlı kullandığın bir alandır.Bu alana dosya depolama arşivleme ve dosya paylaşımı gibi şeyler yükleyemezsin.Tüm hosting paketlerinde aynıdır.

Sizin için önemli olan şey sınrsızdan ziyade işlemci ve ram yani ne kadar kaynak kullanımı sunuyorlar sunucuları ne kadar performans sağlıyor.

Sizin için önerebileceğim firmalar Güzelnet Veridyen ve Alasytr dir.3 ünüde kullandım 3 de site performansı ve destek konusunda çok çok iyi.

Benim kullandığım güzelhosting de eu-ekonomi-2 paketini tavsiye ederim.

https://www.guzel.net.tr/avrupa-webhosting.php

Bant genişliği sınırsızdır.Web site sayısınızı ve disk alanını 5-6 TL gibi rakamlarla artırabilirsiniz.

Uygun fiyatlı domain arıyorsanız burada uygun fiyatlı alan adı satın alabileceğiniz siteler mevcut.

Ctrl+C
wmaraci
reklam

lastpavel lastpavel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad P** A**
  • Mesajlar 1146
  • Beğeniler 339 / 339
  • Ticaret 2, (%100)
aylık 100 bin tl bile versen sınırsız diye bişey olmaz. siten gelişip büyüdükçe ya sürekli 500 hatası verir yada çok yavaşlar. bu genelde hosting firmalarının müşteri toplama yalanıdır.
sworks

kişi bu mesajı beğendi.

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
"Sınırsız" söylemi baştan aşağı bir aldatmacadır. Örneğin sınırsız disk yazarlar fakat genellikle inode limiti vardır. Inode limiti olmasa bile yüklenebilen dosyalar sınırlıdır. Sözleşmenizde zaten dosya barındırma amaçlı kullanamayacağınız söylenir. Kaldı ki bazı firmalar 3-5 fazladan yedeğiniz varsa onları bile siler. Inode limit yoksa zaten sistem sağlığı açısından o firmaya güvenemem.

Sınırsız bant genişliği yazarlar fakat yine sözleşmenizde "hosting indirme amaçlı kullanılamaz" uyarısı bulunduğu için bunun pek bir önemi yoktur. En basit anlatımla sayfa boyutunuz 1MB ise sitenizi her ziyaret eden kullanıcı bant genişliğinden 1MB tüketecektir. Bu durumda sınırsız bant genişliğine sahip paket kullanıyor olsanız bile ziyaretçi sayınız biraz arttığında, yine sözleşmedeki "CPU kullanım oranı" 'na takılır kalırsınız. Size sundukları "sınırsız" hizmeti tek taraflı olarak sonlandırırlar.

Ortada sınırsıza dair en ufak bir şey yok. Tamamen pazarlama taktiği. Yanlış hatırlamıyorsam Hostgator gibi firmalar yıllar öncesinde, doların düşük olduğu zamanlarda çıkıp sınırsız hosting 1$ gibi kampanyalar yapıyorlardı. O süreçten sonra bu akım yayıldı gitti. Müşteri "ee şu firma sınırsız satıyor, sizde sınır var" diyeceği için firmanın da sınırsız yazmaktan başka pek bir çaresi yok.

İşin daha da kötüsü %25 CPU gibi sınırlar olduğunu açık bir şekilde belirten firmalar bile artık bu uyarıyı paket sayfalarından kaldırıp, "CPU kullanımında adil kullanım amaçlı sınırlamalar vardır" şeklinde sözleşmeye gizlemiş durumdalar.

Yabancı kaliteli diyebileceğimiz bazı hosting firmaları bu alışkanlığı kırdı ve öne çıktılar. Sunucularına güveniyorlar. Aldatmaca, kandırmaca yok ve fiyatlarını da ona göre hak edecekleri seviyeye çekiyorlar. Örn. Siteground, Kinsta.

Verigom Verigom verigom.com Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 1, (%0)
.COM Domain Hediyeli Reseller Hosting Paketlerimizi incelemenizi tavsiye ederim.

https://wmaraci.com/forum/reseller-hosting-alisverisi/verigom-ssd-diskli-bayi-hosting-paketleri-performans-arayanlara-ozel-50-indirim-ucretsiz-ddos-ucretsiz-ssl-ucretsiz-doma-595096.html#post3381305

İnode Limiti 200.000 Adettir.

wmaraci
wmaraci

GunduzT GunduzT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web tasarımı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 104 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
Yıllar önce bir arkadaşımın başından geçen bir hikaye.
sınırsız yazan sitedeki bir hostinge bilgisayarı formatlamadan önce mp3 arşivini upload etmek gibi bir akıllılık yapiyor (!).
- bir ara baktım FTP takıldı. denedim denedim dosya atamiyorum. müşteri hizmetlerini arayip sorun nedir dedim.
MH - kardeşim sınırsızın da bir sınırı var :-)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al