lostyazilim

Sunucu üzerinde kurulan JAVA yazılımını düzenleme

3 Mesajlar 595 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ilker727 ilker727 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Öğretmeni
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, javada yeniyim ve yaklaşık 1 aydır öğrenmeye çalışıyorum. İş yerinde kullanacagimiz bir programı github uzerinden buldum ve kullaniyoruz. Bu yazılım java ile yazilmis. Açık kaynaklı bu programi ssh yoluyla kurulumunu yapıp natro firmasindan aldigim ubuntu sunucusuna kurup kullanabiliyorum. Ancak bu programi ozellestirmek istiyorum(logo, isim gibi). Programi yazılımcının yayınladığı kurulum kilavuzu yardimiyla ssh yoluyla kurdugum icin duzenlemeleri nasil yapacagimi bilmiyorum. Natro sunucu panelinde cpanel gibi kontrol paneli yok. Düzenleme ve güncelleme yapmam için panel kurulumu yapıp ordanmı düzenleyebilirim yoksa terminal ekranındanmı yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

alperi alperi alperperi.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilgiişlem
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 642
  • Beğeniler 216 / 215
  • Ticaret 4, (%100)
WinSCP kullan, ilgili dosya veya dosyaları bul ve düzenle.

ilker727 ilker727 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Öğretmeni
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu program çok kullanışlı gibi. Normal web sitesindeki değişiklik yapar gibi düzenlemeyi hemen kaydedip görebiliyorsun. Sizin yanıtınızdan önce biraz araştırdım ve değişiklik yapıp build edip jar dosyasını çalıştırma gibi işlemler yapılması gerektiğini öğrendim ama ona gerek kalmıyor anladığım kadarıyla

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al