Başarılar diliyorum... İlginç bir detay yakalamışsın, güzel video olmuş ben beğendim.... Bu tarz videolar yapar ve devamını getirebilirsen tutar neden tutmasın, yapanlar nasıl yapıyor senden üstün değiller... Yeter ki özgün ol, diğerlerinden bir farkın olsun...
Bu arada kırıcı yorumlara alışsan iyi olur, burası için değil ancak YouTube anonim bir platform kırıcı yorumlardan daha fazlası ile karşılaşabilirsin...
Başarılar...
ilgi çekici konular ve de gündem konuları bulursan izlenme yakalarsın, bir video izlerken ardından bu video gelse konu ile alakalı onuda izlerim açıkcası :)
Mence çok güzel olmuş, bu şekilde ilginç detaylarla ve lafı uzatmadan (diğer bilgi kanalları gibi) doğrudan olayı anlatan güzel bilgiler veren bir kanal olarak yola devam edersen kanalının tutacağını düşünüyorum, ses kalitesi de güzel anlaşılır bir şekilde olmuş. aries Hocamın dediği gibi yıkıcı eleştirilere hazırlansan iyi olur, bu tarz şeyler seni yolundan çevirmesin üzülerek söylüyorum ama... genel olarak insanımızda tebrik etmek yoktur iyi iş yaparsan küfür alırsın, iyi iş yaparsan yıkıcı eleştiri alırsın, hiçbirini umursama, küfür dışında elbet gerçekleri söyleyecekler de var onlara da kırılma kendini o konular da düzelt. Ben her geçen gün kalitenin artacağına inanıyorum başarılarını diliyorum. +1 Abone
Video güzel olmuş başarılar. Eleştiri kısmına gelirsek sadece ses üzerinden eleştiri yapıcam. Biraz daha hızlı anlatabilirsin çünkü yavaş kalmış anlatımın. Ayrıca vurgu üzerine de biraz daha çalışabilirsin. Son olarak ise senin sesin müzik sesindan geride kalmış biraz. İstersen programla sesini biraz yükselt. Ve sakın sakın hevesin kırılmasın. Kanalın güzel, videoların güzel. Başarılı olacağına inanıyorum.