-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce bir problem olmuştu ve bende polise giderek şikayet dilekçesi vermiştim. Şimdi uzlaşma için görevlendirilmiş memur beni aradı uzlaştırma için ben görevlendirildim sanırım siz uzlaşmışsınız karşı tarafı aradığımda biz sorunu hallettik şeklinde söyledi dedi bende o şahısla olay zamanından bu yana hiç konuşmadığımı söyledim olayın gerçekleştiği şehre gelerek imza atmam gerektiğini söyledi. Acaba o şehre gitmem gerekiyor mu dilekçe gibi bir şeyse burada doldurup kargo ile gönderme şansım var mı ? Birde uzlaşma konusunda dikkat etmem gereken şeyler nedir ? Dava büyük bir dava olmadığı için avukat tutmadım.. teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba hocam ulaşma ile ilgili evet olumluda olsa olumsuz da olsa bir belge imzalamalısınız 1 ay önce bende memleketteydim bir dava dan dolayı aynı şekilde uzlaşmacı aradı önce uzlaşmak istiyormusun vs yok dedim ozaman gelip evrak imzalaman gerekiyor dedi. Bende uzakta olduğumu gelemeyeceğimi söyledim gerekli belgeyi mail attı ben çıktısını alıp imzaladım doldurulması gereken yerleri doldurdum pttye verdim gönderdim o şekilde hallettik yani o memurla tekrar görüşün gidemeyeceğinizi belirtin yardımcı olacaktır
1 kişi bu mesajı beğendi.