-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır kafamda bikaç fikir var ama birtürlü karar veripte başlayamadım.
Hali hazırda sitelerim, android oyunlarım var bunlarla şuan ilgilenmek gerekmiyor kendi başlarına idare ediyolar. Ben uzun zamandır arkadaşlık uygulaması yayınlama niyetindeyim codecanyondan yaklaşık 1500tlye güzel bi uygulama aldım herşeyini düzenledim, sunucu ayarlarını yaptım fakat yayınlasammı yayınlamasam mı bilemedim.
Sizlere sormak istediğim aylık 3-5 geliriniz var diyelim bunları alıp bi arkadaşlık uygulamasına basarmıydınız? Bu tarz uygulamalara adwords reklamı çıkarken çok yüksek tbm vermek gerekiyorki adam akıllı indirilsin. Yoksa mobil oyunlara yenisini ekleyip düşük adwords masrafı ilemi ilerlerdiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bu tür uygulamanın tutması için çok büyük meblağlar harcamanız gerekir. Bunun nedeni de şu; sizin de dediğiniz gibi çok çok yüksek miktarlarla reklam vereceksiniz ki bu reklamlar Türkiye'de virüs gibi yayılacak, örneğin Tiktok gibi. Tiktok full reklamlarla kazandı kullanıcılarını. Ayrıca bunu fenomenlere de reklama vermeniz gerekir. Ödediğiniz miktarı bu uygulama çok zor çıkarır diye düşünüyorum. En az 10.000 lira gibi bir reklam bütçenizin olması gerekir, bunun yerine 1.000 liradan 10 tane adam akıllı oyun yaptırsanız çok daha fazla kazanırsınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı şekil düşünüyorum bakalım bişeyler deniyeceğiz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-